Πότε-χρειάζεστε-υπηρεσία-καθαρισμού-αποχέτευσης;

Πότε χρειάζεστε υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης;

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού στον Πειραιά δεν σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης μέχρι να σταματήσουν να λειτουργούν οι σωλήνες. Είναι εύκολο να παραβλεφθεί η συντήρηση της αποχέτευσης, όμως η Αποφράξεις Πειραιάς είναι εδώ για να βοηθήσει.

Όταν οι σωλήνες παύουν να λειτουργούν, συχνά πιάνουμε το καθαριστικό αποχέτευσης, αλλά αυτή δεν είναι η καλύτερη επιλογή σας, στην πραγματικότητα, θα μπορούσε να βλάψει τους σωλήνες σας με παρατεταμένη χρήση. Η προσπάθεια να διορθώσετε μόνοι σας μια βουλωμένη αποχέτευση θα μπορούσε να προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά. Ας δούμε τα κορυφαία σημάδια ότι χρειάζεστε μια επαγγελματική υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης.

Στάσιμο νερό

Εάν έχετε στάσιμο νερό στους νεροχύτες, τη μπανιέρα ή το πλυντήριό σας, το πιθανότερο είναι ότι έχετε βουλώσει την αποχέτευση. Το στάσιμο νερό συνήθως σημαίνει ότι υπάρχει ένα βούλωμα κάπου στους σωλήνες αποχέτευσης. Συνήθως, αυτά τα φράγματα σχηματίζονται από τρίχες ή υπολείμματα τροφών και αρκεί το νερό να μην μπορεί πλέον να περάσει από τους σωλήνες.

Ποτέ δεν θέλετε το νερό να μην έχει πού να πάει, αν δεν μπορεί να κατέβει, θα ανέβει μέσα από τις αποχετεύσεις σας ή θα επιτρέψει στο λιμνάζον νερό να παραμείνει στους νεροχύτες ή την μπανιέρα σας. Εάν έχετε λιμνάζοντα νερά στο σπίτι σας, τότε είναι καιρός να καλέσετε ένας υδραυλικό από τις Αποφράξεις Πειραιά.

Αργή ροή του νερού

Όπως το στάσιμο νερό, η αργή ροή του νερού συχνά σημαίνει φράξιμο στους σωλήνες. Η μόνη διαφορά μεταξύ στάσιμου νερού και μιας βραδείας αποχέτευσης είναι ότι το φράξιμο είναι απλώς ένα μερικό φράξιμο, το οποίο επιτρέπει σε λίγο νερό να περάσει μέσα από τους σωλήνες αποχέτευσης. Αυτό το μερικό φράξιμο θα γίνει με τον καιρό ένα πλήρες φράγμα. Το θέμα δεν είναι αν θα γίνει πλήρες, αλλά το πότε.

Εάν το νερό στους νεροχύτες ή τις μπανιέρες σας χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να στραγγίξει από το κανονικό, έχετε πρόβλημα. Αυτό προκαλείται από μια απόφραξη που δημιουργείται από υλικά όπως μαλλιά, σαπούνι, λίπος ή τρόφιμα στους σωλήνες. Αυτό το πρόβλημα θα πρέπει να αντιμετωπιστεί από μια εταιρεία καθαρισμού αποχέτευσης το συντομότερο δυνατό.

Όσο πιο γρήγορα το αντιμετωπίσετε τόσο πιο πιθανό είναι να εξοικονομήσετε όχι μόνο χρήματα αλλά και να γλιτώσετε τον πονοκέφαλο ενός ολοζώντανου βουλώματος.

Ανεξήγητη άσχημη μυρωδιά

Εάν έχετε σημειώσει κάποιες φοβερές άσχημες μυρωδιές στο σπίτι σας, μπορεί να είναι οι σωλήνες σας. Αν υπάρχει ανεξάρτητα από το πόσο καθαρίζετε και το σπίτι, η μυρωδιά δεν εξαφανίζεται, μπορεί κάλλιστα να είναι η αποχέτευση σας. Τώρα μπορεί να μην σκέφτεστε ότι η αποχέτευση είναι η πηγή των δυσάρεστων μυρωδιών εάν η αποχέτευση σας αποστραγγίζεται όπως θα έπρεπε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τρόφιμα ή λύματα στους σωλήνες.

Οι υδραυλικοί της Αποφράξεις Πειραιάς διαθέτουν τον ειδικό εξοπλισμό που απαιτείται για να αφαιρέσουν την πηγή τυχόν βρωμιάς στους σωλήνες σας που προκαλούν δυσάρεστες οσμές στο σπίτι σας. Μπορούν να φτάσουν από το γκαζόν στους σωλήνες σας, ανεξάρτητα από το πόσο μακριά είναι στον σωλήνα αποχέτευσης.

Συχνά βουλώματα

Εάν οι σωλήνες σας βουλώνουν συνεχώς και η μόνη σας θεραπεία μέχρι στιγμής ήταν τα καθαριστικά, ίσως να θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης για το σπίτι σας. Μπορεί να είχατε φροντίσει για το επίμονο βούλωμα πριν από μια εβδομάδα, για να ανακαλύψετε ότι επέστρεψε δυναμικά αυτή την εβδομάδα. Αυτό μπορεί να είναι το σημάδι μιας σοβαρής απόφραξης που δεν θα λύσει καμία ποσότητα υγρών καθαριστικών αποχέτευσης, χρειάζεστε έναν επαγγελματία.

Ενώ τα υγρά καθαριστικά αποχέτευσης μπορούν πράγματι να βοηθήσουν να σπάσει κάπως το φράξιμο, δεν θα αφαιρέσουν τα υπολείμματα που φράζουν τους σωλήνες αποχέτευσης. Τα σκουπίδια, η βρωμιά, τα υπολείμματα και τα σωματίδια τροφίμων συσσωρεύονται με την πάροδο του χρόνου στους σωλήνες. Ο καθαρισμός πρέπει να διενεργηθεί αό επαγγελματίες υδραυλικούς, εάν δεν θέλετε να προκύψουν επαναλαμβανόμενα φράγματα.

Οι υδραυλικοί θα αφαιρέσουν τη συσσώρευση επιτρέποντας στο νερό να ρέει ξανά ελεύθερα μέσα από τους σωλήνες σας. Θεωρούμε ότι αυτό είναι ένα κοινό πρόβλημα για πολλά τοπικά σπίτια, αλλά ευτυχώς η επιδιόρθωση είναι μάλλον εύκολη.

Ήχοι γουργουρητού

Οι νεροχύτες και γενικότερα οι σωλήνες σας δεν πρέπει ποτέ να κάνουν γουργουρητά. Εάν συνεχίζετε να ακούτε περίεργους ήχους γουργουρητού που προέρχονται από τον νεροχύτη σας, οι πιθανότητες είναι ότι έχετε πρόβλημα υδραυλικών εγκαταστάσεων που μπορεί να λυθεί μόνο από μια υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης.

Ακόμα κι αν οι σωλήνες σας φαίνονται να λειτουργούν καλά, οι θόρυβοι από γουργούρισμα είναι σύμπτωμα ενός παρασκηνιακού προβλήματος που συσσωρεύεται στους σωλήνες σας. Όταν αρχίζουν να σχηματίζονται φράγματα, αυτό που συμβαίνει είναι φυσαλίδες αέρα καθώς το νερό περνά ορμητικά από το μερικό φράξιμο, δημιουργώντας τους τρομακτικούς θορύβους γουργουρίσματος που ακούτε από τις αποχετεύσεις σας. Θα ακούσετε αυτόν τον ήχο μόνο καθώς ο νεροχύτης ή η μπανιέρα αποστραγγίζεται. Μόλις πραγματοποιήσετε έναν καθαρισμό αποχέτευσης στο σπίτι σας, οι ήχοι γουργουρητού θα εξαφανιστούν.

Νερό που ξεχειλίζει από την λεκάνη

Κανένας ιδιοκτήτης σπιτιού δεν θέλει να αντιμετωπίσει τον εφιάλτη του να ξεχειλίζει το νερό από την λεκάνη. Καταλήγετε με μια λίμνη με δυσάρεστο συχνά δύσοσμο νερό για να το αντιμετωπίσετε και πρέπει να το καθαρίσετε μετά. Αυτή η περίπτωση δεν φέρνει μόνο ταλαιπωρία, αλλά μπορεί να είναι δαπανηρή λόγω της πιθανής ζημιάς που μπορεί να προκαλέσουν.

Τίποτα με εξαίρεση τη φωτιά δεν είναι πιο επιζήμιο για ένα σπίτι από το νερό. Μπορεί επίσης να είναι ακριβό να επιδιορθώσετε τη ζημιά εάν αφήσετε αυτό το πρόβλημα χωρίς επίβλεψη για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Κκαλέστε έναν επαγγελματία καθαρισμού αποχέτευσης σήμερα για να αφαιρέσετε αυτό το επίμονο φράξιμο. Όσο πιο γρήγορα αντιμετωπίσετε το φράξιμο, τόσο πιο φθηνό είναι πιθανό να διορθωθεί, για να μην αναφέρουμε λιγότερο ακατάστατο για το νοικοκυριό σας.

Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο από αυτά τα προβλήματα στο σπίτι σας, ήρθε η ώρα να καλέσετε τους επαγγελματίες. Χρειάζεστε μια υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης στην οποία μπορείτε να βασιστείτε και αυτή είναι η Αποφράξεις Πειραιάς. Θα αντιμετωπίσουμε άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα με την αποχέτευση σας.

Δείτε περισσότερες περιοχές αποφράξεων:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button