ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΘΑΣΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ

210.42.21.626

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€! Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας 24 ώρες το 24ωρο

Η εταιρεία  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ στον Πειραιά, βρίσκεται στο χώρο των αποφράξεων για πάνω από 30 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια, αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων στο Σκαραμαγκά, απολυμάνσεις και απεντομώσεις, άντληση υδάτων και λοιπές αποφράξεις, άμεσα και αποτελεσματικά.

Στόχος της εταιρείας είναι να μπορεί να φέρει εις πέρας, κάθε επιθυμία των πελατών της, αφήνοντάς τους απόλυτα ικανοποιημένους. Έτσι, φροντίζει να βελτιώνει συνεχώς τις προσφερόμενες υπηρεσίες της, ενημερώνοντας το προσωπικό για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο και ανανεώνοντας συχνά τον εξοπλισμό της.

Το έμπειρο προσωπικό της αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων,  καθαρισμούς αγωγών και πλύσιμο στεγανών. Με τα υπερσύγχρονα πιεστικά μηχανήματα μισής ή μιας ίντσας που έχουν στη διάθεσή τους μπορούν να κάνουν κάθε είδους άντληση σε σηπτικά φρεάτια και πληγέντες χώρους από πλημμύρες, ενώ με τις ειδικές κάμερες, εντοπίζουν κάθε πρόβλημα στις σωληνώσεις σας.

Όλα αυτά μας έχουν καθιερώσει στο χώρο και στις αποφράξεις στο Σκαραμαγκά, έχοντας παράλληλα δημιουργήσει ένα ευρύ φάσμα πελατών, το οποίο περιλαμβάνει τόσο οικιακούς, όσο και επαγγελματικούς χώρους, ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας, είναι η εγγύηση της δουλειάς μας και αποτελούν απόδειξη των άριστων υπηρεσιών μας.

Αποφράξεις σε επαγγελματικούς χώρους στο Σκαραμαγκά

Αντιμετωπίσουμε κάθε είδους αποφράξεις στο Σκαραμαγκά σε κάθε οίκημα, όπως και σε επαγγελματικούς χώρους. Ενδεικτικά, εξυπηρετούμε:

 • Αποφράξεις βιοτεχνιών Σκαραμαγκά
 • Αποφράξεις εργοστασίων Σκαραμαγκά
 • Αποφράξεις βιομηχανικών χώρων Σκαραμαγκά
 • Αποφράξεις γραφείων Σκαραμαγκά
 • Αποφράξεις καταστημάτων Σκαραμαγκά
 • Αποφράξεις υπόγειων χώρων Σκαραμαγκά
 • Αποφράξεις parking  Σκαραμαγκά

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ Υπηρεσίες Αποφράξεων

Όντας πρωτοπόρος στο χώρο των αποφράξεων σε όλη την Ελλάδα, η εταιρεία μας προσφέρει άριστες υπηρεσίες στο Σκαραμαγκά και τον Πειραιά. Οι υπηρεσίες που αναλαμβάνει, θα τις δείτε παρακάτω.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Σκαραμαγκά

Αν παρατηρήσατε έντονη δυσοσμία από το αποχετευτικό σας δίκτυο που δεν υποχωρεί, τότε πιθανόν να οφείλεται σε φραγή του αποχετευτικού σας συστήματος και το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να απευθυνθείτε στους ειδικούς.

Το εξειδικευμένο συνεργείο της εταιρείας μας έρχεται στο χώρο σας με τον κατάλληλο εξοπλισμό για να αναλάβει να φέρει εις πέρας με ευθύνη και επαγγελματικότητα, αποφράξεις αποχετεύσεων και οποιαδήποτε άλλη απόφραξη, η οποία είναι απαραίτητη για το χώρο σας (απόφραξη μπανιέρας, νιπτήρα, κλπ).

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ Διάγνωση με κάμερα

Με τις ειδικές κάμερες που έχουμε στον εξοπλισμό μας, το έμπειρο προσωπικό μας, μπορεί να εντοπίσει το πρόβλημα που δημιουργεί διαρροές στις σωληνώσεις σας.

Πολλές φορές, εντοπίζονται χώματα και μικροαντικείμενα κατά μήκος ενός σωλήνα που εμποδίζουν την έλευση του νερού. Ακόμα, λόγω των καιρικών συνθηκών και αστάθμητων παραγόντων, είναι πιθανόν να τρυπήσουν ή να σπάσουν.

Οποιαδήποτε φθορά και να έχουν υποστεί οι σωληνώσεις σας, το συνεργείο μας θα εντοπίσει το ακριβές σημείο που προκαλεί τη βλάβη και θα προβούν στην άμεση αποκατάσταση της ζημιάς.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ Άντληση Υδάτων

Η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου στον Πειραιά βρίσκονται στο πλευρό κάθε πελάτη, κάνοντας άντληση υδάτων στο Σκαραμαγκά, εξυπηρετώντας τον άμεσα και με επαγγελματισμό, χωρίς να προκαλεί φθορές.

Με τα υπερσύγχρονα μηχανήματα και βυτιοφόρα οχήματα που έχουμε στη διάθεσή μας, το τεχνικό συνεργείο  μας, έρχεται στο χώρο σας πρόθυμα 24 ώρες το 24ωρο για να αναλάβουν την άντληση από κάθε πληγέντα χώρο.

Φρεάτια ανελκυστήρων, φωταγωγοί, πατώματα, γκαράζ και υπόγεια, εξυπηρετούνται άμεσα και με τον επαγγελματισμό που χαρακτηρίζει την εταιρία μας, ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα να δημιουργηθούν μελλοντικά προβλήματα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ Μηνιαίες συντηρήσεις

Έντονες δυσοσμίες στο χώρο σας που προέρχονται από την περιοχή του αποχετευτικού σας δικτύου, προειδοποιούν για διάφορα προβλήματα στο χώρο σας. Σε μία τέτοια περίπτωση, θα πρέπει να ειδοποιήσετε στους εδικούς επί του θέματος, ώστε να επιληφθούν της υπόθεσης.

Ο τακτικός καθαρισμός των αποχετεύσεών σας, προλαμβάνει κάθε σχετικό πρόβλημα στον οικιακό ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Η εταιρεία μας σας δίνει τη δυνατότητα μηνιαίας συντήρησης του χώρου σας, ώστε να αποφευχθούν μεγαλύτερα προβλήματα.

Μπορείτε να επιλέξετε μηνιαίας, εξαμηνιαίας και ετήσιας συνδρομής συμβόλαιο συντήρησης αποχετεύσεων, με την τελευταία σας επιλογή να έχει το πλεονέκτημα ενός ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμού της αποχέτευσής σας.

Απολυμάνσεις στο Σκαραμαγκά

Η συχνή καθαριότητα και οι απολυμάνσεις στο χώρο σας, μαρτυρούν ένα καθαρό και υγιές χώρο για τους ανθρώπους που φιλοξενεί. Είναι πολύ σημαντικό να φροντίζετε για τις αρχές υγιεινής του σπιτιού σας, κάνοντας απολυμάνσεις στο χώρο σας.

Οι απολυμάνσεις στο Σκαραμαγκά, είναι απαραίτητες και στις επιχειρήσεις και αφορούν ιδιαιτέρως τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρχει ένα υγιές περιβάλλον, τόσο για το προσωπικό, όσο και για τους πελάτες που το επισκέπτονται.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ Απεντομώσεις στο Σκαραμαγκά

Οι ζεστοί μήνες του χρόνου, ευθύνονται για την εμφάνιση πολλών εντόμων, όπως μύγες και κουνούπια, ιδιαίτερα μάλιστα στις εξοχικές κατοικίες και τις κατοικίες με βλάστηση και στάσιμα νερά.

Σκαθάρια, κατσαρίδες και τρωκτικά σε συνδυασμό με τα πάνω έντομα, είναι υπεύθυνα, τόσο για τσιμπήματα, όσο και για αρρώστιες που οφείλονται σε διάφορα μικρόβια.

Το εξειδικευμένο προσωπικό από τις Αποφράξεις Σκαραμαγκά Απολυμάνσεις αναλαμβάνει να απομακρύνει άμεσα και αποτελεσματικά κάθε ανεπιθύμητο επισκέπτη που θα εισβάλει στο χώρο σας, με ειδικά φάρμακα και σκευάσματα που έχουν ελεγχθεί ώστε να μην επηρεάζουν αρνητικά τους ανθρώπους και τα ζώα.

Αναλαμβάνει να εξυπηρετήσει με απολυμάνσεις και απεντομώσεις το Σκαραμαγκά και τον Πειραιά,  αλλά και όλη την Αθήνα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία σας δημιουργηθεί σχετικά με τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας 24 ώρες το 24ωρο. Ένας εκπρόσωπος τηςΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ, θα βρίσκεται στο τηλεφωνικό μας κέντρο για να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ Περιοχές εξυπηρέτησης αποφράξεων

Η Αποφράξεις Σκαραμαγκά Απολυμάνσεις, αναλαμβάνει να εξυπηρετήσει κάθε περιοχή του Πειραιά και ολόκληρου του λεκανοπεδίου Αττικής. Ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης είναι:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button