ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΘΑΣΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ

210.42.21.626

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ αναλαμβάνει κάθε είδους υπηρεσία που αφορά αποφράξεις αποχετεύσεων, απολυμάνσεις και απεντομώσεις αλλά και αντλήσεις υδάτων στην Καστέλλα και σε όλη την περιοχή του Πειραιά.

Στόχος της εταιρίας είναι να μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε είδους πρόβλημα που αφορά τις αποφράξεις, άμεσα και αποτελεσματικά. Έτσι φροντίζει να εκπαιδεύει συχνά το προσωπικό του, ενημερώνοντάς το για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις υπηρεσίες της, αλλά και να ανανεώνει κάθε χρόνο τον επαγγελματικό εξοπλισμό του.

Το έμπειρο προσωπικό της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ μπορεί έτσι να αναλάβει αποφράξεις αποχετεύσεων στην Καστέλλα σε κάθε χώρο, καθώς επίσης και καθαρισμό αγωγών και πλύσιμο στεγανών.

Με τα υπερσύγχρονα πιεστικά μηχανήματα και βυτιοφόρα φορτηγά, αναλαμβάνει κάθε είδους άντληση και καθαρισμό σηπτικών φρεατίων και άντληση χώρων από τυχόν πλημμύρες. Στη διάθεση της εταιρίας αποφράξεων Αντωνίου, βρίσκονται επίσης ειδικές κάμερες για τον εντοπισμό του σημείου που προκάλεσε φθορά στις σωληνώσεις, κάθε κτηρίου.

Η Αποφράξεις Καστέλλα Απολυμάνσεις έχει αφήσει το δικό της στίγμα στην αγορά της Καστέλλας και έχει καθιερωθεί στο χώρο, έχοντας δημιουργήσει ένα ευρύ πελατολόγιο, που συμπεριλαμβάνει οικιακά νοικοκυριά αλλά και επαγγελματικούς χώρους.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας αναλαμβάνει να σας εξυπηρετήσει με αποφράξεις στην Καστέλα ή κάποια από τις άλλες υπηρεσίες, οποιαδήποτε ώρα του 24ώρου το ζητήσετε, δίνοντας για το χώρο σας την πιο συμφέρουσα λύση.

Αναλαμβάνουμε αποφράξεις επαγγελματικών χώρων στην Καστέλλα

Στο πελατολόγιό μας, εκτός από τα νοικοκυριά και οικιακούς πελάτες, θα βρείτε και ιδιώτες και επαγγελματίες. Είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε κάθε είδους αποφράξεις στην Καστέλλα και σε επαγγελματικούς χώρους. Ενδεικτικά, οι χώροι που εξυπηρετούμε είναι:

 • Αποφράξεις βιοτεχνιών Καστέλλα
 • Αποφράξεις εργοστασίων Καστέλλα
 • Αποφράξεις βιομηχανικών χώρων Καστέλλα
 • Αποφράξεις γραφείων Καστέλλα
 • Αποφράξεις καταστημάτων Καστέλλα
 • Αποφράξεις υπόγειων χώρων Καστέλλα
 • Αποφράξεις parking Καστέλλα

Υπηρεσίες Αποφράξεων στην Καστέλλα

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, η Αποφράξεις Καστέλλα Απολυμάνσεις, παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε κάθε χώρο. Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες μας αφορούν τους παρακάτω τομείς.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων στην Καστέλλα

Ξεχάστε κάθε είδους πρόβλημα αντιμετωπίζετε και αφορά τις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Η Αποφράξεις Καστέλλα Απολυμάνσεις, αναλαμβάνει να λύσει κάθε σας πρόβλημα, είτε είναι μικρό είτε μεγαλύτερο σε έκταση.

Είτε αναφερόμαστε στον νεροχύτη και τον νιπτήρα μπάνιου, είτε στην μπανιερά και τη λεκάνη, η εταιρία μας, αναλαμβάνει να λύσει το πρόβλημά σας, άμεσα και αποτελεσματικά, στις πιο συμφέρουσες τιμές.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ: Διάγνωση με κάμερα

Με τις υπερσύγχρονες ειδικές κάμερες που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να εντοπίσουμε με ακρίβεια το σημείο που προκαλεί βλάβη στις σωληνώσεις σας. Έτσι αντικαθιστούμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε φθορά που προκαλεί φράξιμο, σπασίματα και διαρροές.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ: Άντληση Υδάτων

Στην εταιρεία μας αναλαμβάνουμε αντλήσεις όμβριων και αντλήσεις υδάτων, που προκαλούνται από πλημμύρες, βουλωμένες αποχετεύσεις και διαρροές, σε κάθε χώρο, οικιακό και επαγγελματικό.

Διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό με τον οποίο αναλαμβάνει κάθε άντληση,  όπως για παράδειγμα σε πλημμυρισμένα υπόγεια, κοινόχρηστους χώρους, ανελκυστήρες και άλλους χώρους που έχουν πληγεί από την ξαφνική εισροή νερού.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ: Μηνιαίες συντηρήσεις

Εάν θέλετε να ξενοιάσετε μια για πάντα από τα προβλήματα που αφορούν τη λειτουργία του αποχετευτικού σας δικτύου, μπορείτε να κλείσετε συμβόλαιο συντήρησης στην Καστέλλα.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μηνιαία ή εξαμηνιαία ή ετήσια συνδρομή. Σε ετήσια βάση, σας κάνουμε ΔΩΡΟ έναν καθαρισμό.

Τα συμβόλαια αυτά είναι η ιδανική λύση για να αποφύγετε κάθε πιθανό πρόβλημα στο αποχετευτικό σας σύστημα και να αποτρέψετε κάποια μεγαλύτερη σε έκταση ζημιά.

Απολυμάνσεις στην Καστέλλα

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ αναλαμβάνει την αποτελεσματική απολύμανση του οικιακού ή επαγγελματικού σας χώρου για να μπορείτε να απολαμβάνετε ένα πιο υγιές περιβάλλον.

Καταστήματα μαζικής εστίασης και διασκέδασης καθώς και υγειονομικοί χώροι, χρήζουν άμεσης εξυπηρέτησης με απολυμάνσεις στην Καστέλλα, ώστε να απομακρυνθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα μικρόβια και παθογόνοι οργανισμοί από το χώρο σας.

Με τις απολυμάνσεις, εξασφαλίζετε την υγιεινή του χώρου σας καθώς επίσης και των ατόμων και που εργάζονται και επισκέπτονται αυτούς τους χώρους.

Απεντομώσεις Καστέλλα

Κατά τα διάρκεια των θερινών μηνών, τα έντομα και τα ζωύφια είναι ανυπόφορα καθώς περιφέρονται στο χώρο και κάποια από αυτά, μεταφέρουν πολλά μικρόβια και αρρώστιες επιβλαβείς για τα ζώα και τον άνθρωπο.

Οι Αποφράξεις Καστέλλα Απολυμάνσεις, αναλαμβάνει απεντομώσεις στην Καστέλλα και απολυμάνσεις και απεντομώσεις στον Πειραιά και σε όλη την Αθήνα, χρησιμοποιώντας εγκεκριμένα φαρμακευτικά σκευάσματα από τους αρμόδιους φορείς, ώστε να μην επηρεάζουν αρνητικά το περιβάλλον και τον ανθρώπινο οργανισμό.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ – Επικοινωνήστε μαζί μας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε οποιαδήποτε ώρα του 24ώρου το θελήσετε. Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα είναι εκεί για να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ – Περιοχές εξυπηρέτησης αποφράξεων

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων εξυπηρετώντας άμεσα και αποτελεσματικά, την Καστέλλα και όλο τον Πειραιά.  Παρακάτω θα δείτε ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button