ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΘΑΣΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑ

210.42.21.626

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€! Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας 24 ώρες το 24ωρο

Αν ψάχνετε μια αξιόπιστη εταιρεία αποφράξεων στον Πειραιά, τότε εμπιστευτείτε την εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑ. Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, αναλαμβάνει αποτελεσματικά, κάθε είδους υπηρεσία αφορά τις αποφράξεις αποχετεύσεων στην Κοκκινιά, απολυμάνσεις, απεντομώσεις και αντλήσεις υδάτων.

Κύριο μέλημα της εταιρείας είναι να φέρει εις πέρας οποιασδήποτε δυσκολίας εργασία που αφορά το χώρο της, αφήνοντας τους πελάτες της ικανοποιημένους. Έτσι φροντίζει να ενημερώνει το προσωπικό της για κάθε νέα εξέλιξη στο χώρο και να ανανεώνει τα μηχανήματα και τα φορτηγά της.

Έτσι το προσωπικό της εταιρείας είναι σε θέση να αναλάβει αποφράξεις αποχετεύσεων Κοκκινιά, καθαρισμούς αγωγών, πλύσιμο στεγανών και αποφράξεις στην Κοκκινιά, σε κάθε χώρο που το χρειάζεται. Με τα σύγχρονα βυτιοφόρα και πιεστικά μηχανήματα μπορεί να γίνει κάθε είδους άντληση, και καθαρισμοί σηπτικών φρεατίων και με τις ειδικές κάμερες, να εντοπιστεί κάθε πρόβλημα στις σωληνώσεις σας.

Όλα τα πάνω χαρακτηριστικά, έχουν καθιερώσει την Αποφράξεις Κοκκινιά Απολυμάνσεις στο χώρο, δημιουργώντας ένα ευρύ πελατολόγιο το οποίο περιλαμβάνει τόσο οικιακούς, όσο και επαγγελματικούς πελάτες.

Το ειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας, έρχεται στο χώρο σας, οποιαδήποτε ώρα του 24ώρου το ζητήσετε. Οι υπηρεσίες μας σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές μας, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Αναλαμβάνουμε αποφράξεις επαγγελματικών χώρων στην Κοκκινιά

Οι αποφράξεις αποχετεύσεων, δεν αφορούν μόνο τους οικιακούς χώρους, αλλά και επαγγελματικούς. Έτσι, η εταιρεία μας αναλαμβάνει να εξυπηρετήσει και αυτό το κομμάτι αναλαμβάνοντας ενδεικτικά:

 • Αποφράξεις βιοτεχνιών Κοκκινιά
 • Αποφράξεις εργοστασίων Κοκκινιά
 • Αποφράξεις βιομηχανικών χώρων Κοκκινιά
 • Αποφράξεις γραφείων Κοκκινιά
 • Αποφράξεις καταστημάτων Κοκκινιά
 • Αποφράξεις υπόγειων χώρων Κοκκινιά
 • Αποφράξεις parking Κοκκινιά

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑ Υπηρεσίες Αποφράξεων

Η Αποφράξεις Κοκκινιά Απολυμάνσεις εδώ και πάνω από 30 χρόνια, παρέχει άριστης ποιότητας απολυμάνσεις και αποφράξεις Κοκκινιά. Συγκεκριμένα για τις υπηρεσίες μας, θα ενημερωθείτε παρακάτω.

Αποφράξεις αποχετεύσεων στην Κοκκινιά 

Ξεχάστε κάθε είδους πρόβλημα που αφορά το αποχετευτικό σας δίκτυο. Αν είναι βουλωμένη η αποχέτευσή σας, εμπιστευτείτε τις Αποφράξεις Κοκκινιά Απολυμάνσεις και το πρόβλημά σας θα είναι σύντομα παρελθόν.

Είτε το φράξιμο αφορά το νεροχύτη της κουζίνας σας, είτε το νιπτήρα και την μπανιέρα ή τη λεκάνη σας, ένα ειδικευμένο προσωπικό θα αναλάβει την αποτελεσματική αντιμετώπιση της ζημιάς, αναλαμβάνοντας αποφράξεις στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑ Διάγνωση με κάμερα

Οι ειδικές κάμερες που διαθέτει η εταιρεία μας, βοηθούν στον εντοπισμό του προβλήματος των σωληνώσεών μας και φυσικά του σημείου από το οποίο ξεκίνησε η διαρροή. Είτε πρόκειται για σπάσιμο του σωλήνα, είτε για φράξιμο και οποιαδήποτε άλλη φθορά, το προσωπικό μας θα φροντίσει για την άμεση αποκατάσταση της ζημιάς.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑ Άντληση Υδάτων

Η εταιρεία μας, διαθέτοντας τελευταίας τεχνολογίας βυτιοφόρα και μηχανήματα παρέχει υπηρεσίες άντλησης υδάτων ή λυμάτων σε οποιοδήποτε χώρο μας ζητηθεί.

Κατανοώντας τη σοβαρότητα της κατάστασης, το προσωπικό μας καταφθάνει σε ελάχιστο χρόνο στο χώρο σας, εκτελώντας άμεσα τις απαιτούμενες ενέργειες, για την άντληση των υδάτων με επαγγελματικότητα και ευσυνειδησία, ώστε να μην υπάρξει μελλοντικό πρόβλημα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑ Μηνιαίες συντηρήσεις

Η Αποφράξεις Κοκκινιά Απολυμάνσεις σας παρέχει τη δυνατότητα τακτικής συντήρησης του αποχετευτικού σας δικτύου. Μια τέτοια ενέργεια σας βγάζει συχνά από φασαρίες και προβλήματα, καθώς προλαμβάνει πιθανά προβλήματα και μειώνει την πιθανότητα μιας μεγαλύτερης ζημιάς.

Μπορείτε λοιπόν να υπογράψετε ένα μηνιαίο, εξαμηνιαίο ή ετήσιο συμβόλαιο συντήρησης στην Κοκκινιά. Σε ετήσια βάση σας κάνουμε έναν εντελώς δωρεάν καθαρισμό της αποχέτευσής σας.

Απολυμάνσεις Κοκκινιά

Η απολύμανση είναι απαραίτητη για κάθε χώρο οικιακό και επαγγελματικό, εξασφαλίζοντας έτσι την υγιεινή του χώρου και ένα πιο υγιές περιβάλλον.

Καταστήματα μαζικής εστίασης και υγειονομικού ενδιαφέροντος είναι απαραίτητο να προβούν σε απολυμάνσεις χώρου, καθώς προσφέρουν ένα πιο υγιές περιβάλλον στους εργαζόμενους αλλά και στους πελάτες που τους επισκέπτονται.

Η εταιρεία μας έρχεται άμεσα στο χώρο σας για άριστης ποιότητας απολυμάνσεις στην Κοκκινιά, τόσο σε οικιακούς χώρους, όσο και σε επιχειρήσεις.

Απεντομώσεις Κοκκινιά

Διάφορα έντομα και τρωκτικά κάνουν συχνά την εμφάνισή τους σε διάφορους χώρους (οικίες και επιχειρήσεις) προκαλώντας εκτός από εκνευρισμό και πολλές αρρώστιες. Αν λοιπόν εντοπίσετε κάποιον ανεπιθύμητο επισκέπτη στο χώρο σας, μην το αμελήσετε.

Καλέστε μας τώρα και η Αποφράξεις Κοκκκινιά Απολυμάνσεις έρχεται στο χώρο σας, αναλαμβάνοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, κάνοντας απεντομώσεις στην Κοκκινιά και σε κάθε περιοχή του Πειραιά, άμεσα και αποτελεσματικά.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑ Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, οποιαδήποτε ώρα του  24ώρου το θελήσετε. Ένας εκπρόσωπος της εταιρεία μας θα σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑ Περιοχές εξυπηρέτησης αποφράξεων

Όντας η καλύτερη εταιρεία στις αποφράξεις αποχετεύσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα, η Αποφράξεις Κοκκινιά Απολυμάνσεις, αναλαμβάνει να εξυπηρετήσει όχι μόνο την Κοκκινιά και τον Πειραιά, αλλά ολόκληρη την Αθήνα, άμεσα και αποτελεσματικά με τον επαγγελματισμό που τη διακρίνει. Ενδεικτικά οι περιοχές κάλυψης των υπηρεσιών μας, είναι:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button