ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΘΑΣΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ

 210.42.21.626

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€! Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας 24 ώρες το 24ωρο

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ στον Πειραιά είναι μια εταιρεία η οποία αναλαμβάνει δράση στον χώρο των αποφράξεων τόσο στα Ταμπούρια όσο και σε ολόκληρο το Λεκανοπέδιο Αττικής για πάνω από 30 χρόνια στην σειρά.

Είμαστε ικανοί να φέρουμε σε πέρας κάθε εργασία που αφορά την απόφραξη των αποχετεύσεων αλλά και κάθε εργασία που θα σχετίζεται με τις απολυμάνσεις και τις απεντομώσεις τόσο οικιακών όσο και επαγγελματικών χώρων.

Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να αναλάβει με τον αποτελεσματικότερο τρόπο αποφράξεις στα Ταμπούρια και κάθε είδους εργασία που αφορά τις υπηρεσίες μας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η εταιρεία μας φροντίζει για τη συνεχή εξέλιξη και ενημέρωση των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζεται. Όχι μόνο εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας σε κάθε νέα τεχνολογία αλλά φροντίζουμε να ανανεώνουμε συνεχώς τον εξοπλισμό μας με ότι τελευταίο κυκλοφορεί.

Μην σας αγχώνει η άντληση των υδάτων και η διαδικασία της απόφραξης των αποχετεύσεων γιατί για εμάς όλο αυτό είναι μια ρουτίνα την οποία γνωρίζουμε πολύ καλά. Εμείς είμαστε, επίσης, σε θέση να αναλάβουμε τον καθαρισμό των αγωγών και των φρεατίων αλλά και το πλύσιμο των στεγανών στα Ταμπούρια.

Το προσωπικό της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ θα ανταποκριθεί στο κάλεσμά σας, οποιαδήποτε ώρα και στιγμή της ημέρας ή της νύχτας μας καλέσετε. Τα ειδικά μας συνεργεία έρχονται στο χώρο σας εξοπλισμένα με όλα κείνα τα εργαλεία που είναι απαραίτητα για την περάτωση του έργου μας. Τέτοια για παράδειγμα είναι τα λάστιχα μίας και μισής ίντσας, τα βυτιοφόρα και τ φορτηγά που βρίσκονται στην διάθεσή σας με ένα σας τηλεφώνημα.

Αυτός είναι και ο λόγος που η εταιρεία μας είναι η πρώτη σας επιλογή εδώ και τόσα χρόνια. Η προτίμησή σας είναι η καλύτερη επιβράβευση που θα μπορούσαμε να έχουμε αλλά αποτελεί και αναγνώριση για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών τις οποίες παρέχουμε.

Αναλαμβάνουμε αποφράξεις επαγγελματικών χώρων στα Ταμπούρια

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει αποφράξεις στα Ταμπούρια κάθε είδους, τόσο σε επαγγελματικούς όσο και σε ιδιωτικούς χώρους. Ακολουθεί μια ενδεικτική λίστα με κάποιους από τους χώρους που έχουμε εξυπηρετήσει έως και σήμερα:

 • Αποφράξεις βιοτεχνιών Ταμπούρια
 • Αποφράξεις εργοστασίων Ταμπούρια
 • Αποφράξεις βιομηχανικών χώρων Ταμπούρια
 • Αποφράξεις γραφείων Ταμπούρια
 • Αποφράξεις καταστημάτων Ταμπούρια
 • Αποφράξεις υπόγειων χώρων Ταμπούρια
 • Αποφράξεις parking Ταμπούρια

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ Υπηρεσίες Αποφράξεων

Η εταιρεία μας αποδεικνύει την αποτελεσματικότητα αλλά και την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες της με τα 30 χρόνια λειτουργίας της. Κανείς δεν θα μπορούσε να επιβιώσει σε αυτό το χώρο τόσα χρόνια αν οι υπηρεσίες που παρείχε δεν ήταν κατάλληλες και δεν χαρακτηρίζονταν από ποιότητα.

Όλα αυτά τα χρόνια στα Ταμπούρια, η εταιρεία μας έχει αναλάβει και συνεχίζει να αναλαμβάνει μία ευρεία γκάμα περιπτώσεων όπως ενδεικτικά μπορείτε να δείτε σε αυτά που ακολουθούν.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ Αποφράξεις Αποχετεύσεων

Σε πολλές περιπτώσεις λόγω της βροχής και των ομβρίων υδάτων που δημιουργούνται συμβαίνει κάποια σπίτια και κάποιοι χώροι να πλημμυρίζουν με νερά που λιμνάζουν. Αυτό μπορεί επίσης να οφείλεται και σε κάποια βλάβη στο εσωτερικό των σωληνώσεων του υδραυλικού δικτύου του σπιτιού ή της επιχείρησής μας.

Ο καλύτερος τρόπος για να δώσετε λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι να καλέσετε το ειδικό μας συνεργείο το οποίο θα αντλήσει τα νερά και θα επιδιορθώσει κάθε ζημιά στις σωληνώσεις στην περίπτωση που υπάρχει κάτι τέτοιο.

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως το συνεργείο μας διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία και μηχανήματα για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις αποφράξεις αποχετεύσεων με τον καλύτερο αλλά και πιο αποτελεσματικό τρόπο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ Διάγνωση με κάμερα

Πολλές φορές συμβαίνει να βουλώνει κάποια σωλήνα σε ένα σημείο το οποίο μπορεί να βρίσκεται αρκετά βαθιά μέσα στο υδραυλικό δίκτυο των σωληνώσεων ενός κτιρίου. Σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε κανείς να κάνει μεγάλη δουλειά ακόμη και να σπάσει τοίχους μέχρι να βρει το πρόβλημα.

Η εταιρεία μας μπορεί να φέρει τη λύση όμως πολύ πιο απλά και χωρίς να χρειάζεται να καταστρέψετε τα πάντα για να επιδιορθώσετε μία σωλήνα που βούλωσε. Το προσωπικό μας θα έρθει στον χώρο σας εξοπλισμένο με ειδικές μικροκάμερες τις οποίες και θα κατευθύνει μέσα στις σωληνώσεις εντοπίζοντας το σημείο που υπάρχει το πρόβλημα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ Άντληση Υδάτων

Αν έχετε λιμνάζοντα νερά στο σπίτι ή στην επιχείρησή σας λόγω της βροχής, κάποιου βουλωμένου φρεατίου ή μια προβληματικής αποχέτευσης, τότε δεν έχετε παρά να καλέσετε την εταιρεία μας η οποία θα δώσει την κατάλληλη λύση για την περίπτωσή σας.

Έχουμε στην διάθεσή μας ένα υπερσύγχρονο εξοπλισμό ο οποίος είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στα μηχανήματα για την άντληση υδάτων και μας επιτρέπει να απομακρύνουμε τα νερά όσο μεγάλο κι έντονο αν είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Πλημμυρισμένα υπόγεια, κοινόχρηστοι χώροι, ανελκυστήρες και άλλοι χώρους που έχουν πληγεί από κάποια καταιγίδα ή από κάποια βλάβη στις αποχετεύσεις για εμάς είναι ρουτίνα και θα σας απαλλάξουμε από την ταλαιπωρία μία και καλή.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ Μηνιαίες συντηρήσεις

Είναι πάρα πολύ σημαντικό και ζωτικής σημασίας να εξασφαλίσετε την υγιεινή του χώρου σας και να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις με τους καλεσμένους και τους πελάτες σας λόγω της έντονης δυσοσμίας των αποχετεύσεων. Οι αποχετεύσεις θα πρέπει να φροντίζουμε να καθαρίζονται και να συντηρούνται συχνά, έτσι ώστε να μη μας δημιουργήσουν άσχημες μυρωδιές αλλά και άλλα χειρότερα προβλήματα.

Η εταιρεία μας σας δίνει τη δυνατότητα να συνάψετε συμβόλαιο συντήρησης αποχετεύσεων το οποίο μπορεί να έχει διάρκεια από έναν μήνα μέχρι και έναν χρόνο. Για να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμησή σας, στην περίπτωση του ετήσιου συμβολαίου συντήρησης αποχετεύσεων εμείς σας κάνουμε ΔΩΡΟ έναν καθαρισμό.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ Απολυμάνσεις Ταμπούρια

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ στον Πειραιά είναι η ιδανική λύση στην περίπτωση που κάνετε αναζήτηση για αποφράξεις αποχετεύσεων στα Ταμπούρια και απολυμάνσεις. Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε εργασίες απολύμανσης σε κάθε χώρο για τον οποίο μας ζητηθεί, είτε αυτός είναι ένα σπίτι, είτε πρόκειται για ένα μαγαζί.

Στις επιχειρήσεις που είναι υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως τα εστιατόρια και οι καφετέριες είναι πάρα πολύ σημαντικό να φροντίζετε να κάνετε απολύμανση. Οι απολυμάνσεις στα Ταμπούρια θα σας εξασφαλίσουν την εξαφάνιση των παθογόνων οργανισμών και των μικροβίων και θα σας βοηθήσουν επίσης να διατηρήσετε μια καλή εικόνα για την ποιότητα του χώρου σας και αυτών που προσφέρετε.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ Απεντομώσεις Ταμπούρια

Η λύση στις αναζητήσεις σας για απόφραξη αποχετεύσεων και απολύμανση στα Ταμπούρια είναι η εταιρεία μας η οποία αναλαμβάνει ακόμη και απολυμάνσεις και απεντομώσεις στο χώρο σας.

Τους καλοκαιρινούς μήνες σε περιοχές που βρίσκονται κοντά σε θάλασσα όπως είναι και τα Ταμπούρια, παρατηρείται η έντονη παρουσία εντόμων, όπως κουνούπια, τσιμπούρια αλλά και πολλά ακόμη τα οποία πέρα του ότι είναι δυσάρεστα στην όψη και στην συνύπαρξη μπορεί ακόμη και να επηρεάσουν αρνητικά την υγεία μας. Για το λόγο αυτό το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να καλέσετε την εταιρεία μας η οποία αναλαμβάνει απολυμάνσεις και απεντομώσεις στα Ταμπούρια αλλά και σε ολόκληρο τον Πειραιά και το Λεκανοπέδιο Αττικής.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ Επικοινωνήστε μαζί μας

Μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ κάθε ώρα του 24ώρου. Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μας, θα είναι άμεσα διαθέσιμος για να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ Περιοχές εξυπηρέτησης αποφράξεων

Πρωτοπόρος στις αποφράξεις αποχετεύσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα, η Αποφράξεις Ταμπούρια Απολυμάνσεις, αναλαμβάνει να εξυπηρετήσει τον Ταμπούρια και ολόκληρη την περιοχή του Πειραιά, με ταχύτητα και τον επαγγελματισμό που τη διακρίνει. Ενδεικτικά οι περιοχές που αναλαμβάνει να εξυπηρετήσει είναι:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button