ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΘΑΣΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΜΙΝΙΑ

210.42.21.626

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΜΙΝΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€!

Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας 24 ώρες το 24ωρο

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΜΙΝΙΑ είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στις αποφράξεις αποχετεύσεων και απολυμάνσεις στα Καμίνια για πάνω από 30 χρόνια. Πρόκειται για μια εταιρεία αποφράξεων ταχέως αναπτυσσόμενη, με πολλούς πελάτες σε ολόκληρο τον Πειραιά.

Στόχος της εταιρείας είναι να μπορεί να εξυπηρετήσει με ευθύνη και αποτελεσματικότητα οποιοδήποτε χώρο παρουσιάζει πρόβλημα που έχει να κάνει με τον τομέα μας. Έτσι φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για κάθε εξέλιξη στο χώρο και να εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας πάνω σε αυτόν.

Το έμπειρο προσωπικό της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΜΙΝΙΑ, είναι σε θέση να αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας οποιοδήποτε πρόβλημα με αποφράξεις, αντλήσεις και απολυμάνσεις στα Καμίνια, όσο δύσκολο και αν είναι. Συγκεκριμένα, είναι σε θέση να αναλάβει αποφράξεις αποχετεύσεων στα Καμίνια, είτε σε οικιακό, είτε σε επαγγελματικό χώρο.

Αναλαμβάνει επίσης, καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις στα Καμίνια και πλύσιμο στεγανών. Διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας πιεστικά μηχανήματα με μισής και μίας ίντσας λάστιχο και βυτιοφόρα και φορτηγά για κάθε είδους άντληση και καθαρισμό σηπτικών φρεατίων και άντληση χώρων από τυχόν πλημμύρες.

Στη διάθεσή μας έχουμε ακόμη ειδικές κάμερες με τις οποίες πραγματοποιούμε ελέγχους κάθε είδους σωληνώσεων και σωληνώσεων κτηρίων για τυχόν φθορές, σπασίματα ή τρυπήματα και διαρροές.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, έχουν καθιερώσει την εταιρεία στο χώρο. Απόδειξη γι αυτό είναι το μεγάλο πελατολόγιο που συνεχίζει να ανανεώνεται με το πέρασμα των χρόνων. Σε αυτό περιλαμβάνονται οικιακά νοικοκυριά, μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες αλλά και δημόσια κτήρια.

Για οποιαδήποτε απορία προκύψει σχετικά με τις υπηρεσίες μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, οποιαδήποτε ώρα του 24ώρου το επιθυμείτε. Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε με αποφράξεις τα Καμίνια και όλον τον Πειραιά στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.

Αποφράξεις επαγγελματικών χώρων στα Καμίνια

Η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου στον Πειραιά αναλαμβάνει να αντιμετωπίσει κάθε είδους απόφραξη και σε επαγγελματικούς χώρους. Είναι γνωστό, πως προβλήματα που έχουν να κάνουν με αποφράξεις και προβλήματα στις σωληνώσεις χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, γιαυτό και η αποκατάσταση της βλάβης θα πρέπει να γίνεται άμεσα.

Ενδεικτικοί επαγγελματικοί χώροι που έχουν εξυπηρετηθεί από την εταιρεία είναι:

 • Αποφράξεις βιοτεχνιών στα Καμίνια
 • Αποφράξεις εργοστασίων στα Καμίνια
 • Αποφράξεις βιομηχανικών χώρων στα Καμίνια
 • Αποφράξεις γραφείων στα Καμίνια
 • Αποφράξεις καταστημάτων στα Καμίνια
 • Αποφράξεις υπόγειων χώρων στα Καμίνια
 • Αποφράξεις parking στα Καμίνια

Υπηρεσίες Αποφράξεων στα Καμίνια

Τα πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας και οι γνώσεις των στελεχών και των υπαλλήλων της εταιρείας που συνεχώς ανανεώνονται, η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου, παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα πελατών στα Καμίνια που μας εμπιστεύεται σταθερά όλα αυτά τα χρόνια.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Καμίνια

Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με το νεροχύτη σας; Τα νερά που πέφτουν δεν υποχωρούν με αποτέλεσμα να σχηματίζονται λιμνούλες; Τότε πολύ πιθανό να έχει βουλώσει το δίκτυο σωληνώσεών σας και χρειάζεστε άμεσα τη βοήθειά μας.

Με ένα σας τηλεφώνημα, εξειδικευμένο συνεργείο από το προσωπικό μας, έρχεται στο χώρο σας και αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΜΙΝΙΑ-Διάγνωση με κάμερα

Διαθέτοντας τον πιο σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό στον τομέα των αποφράξεων, αντιμετωπίζουμε κάθε πρόβλημα, μικρής ή μεγαλύτερης έκτασης, δίνοντας οριστική λύση στο πρόβλημα του  χώρου σας.

Με τη χρήση ειδικών καμερών, μπορούμε να εντοπίσουμε με ακρίβεια το σημείο που έχει φράξει η παροχή νερού, ώστε να επέμβουμε άμεσα για την αποκατάσταση της ζημιάς.

Άντληση Υδάτων στα Καμίνια

Η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου στον Πειραιά αναλαμβάνουν επίσης αντλήσεις όμβριων και αντλήσεις υδάτων, που προκαλούνται από πλημμύρες, βουλωμένες αποχετεύσεις και διαρροές, σε ιδιωτικούς, επαγγελματικούς χώρους και υπόγεια.

Ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις, με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό που έχουμε στη διάθεσή μας, αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε κάθε χώρο όπως πλημμυρισμένα υπόγεια, κοινόχρηστους χώρους, ασανσέρ, άμεσα και με επαγγελματισμό.

Σε λίγες ώρες, αντλούμε το ακάθαρτο νερό από χώρους που έχουν πληγεί από την ξαφνική εισροή νερού και σας απαλλάσσουμε από τέτοιου είδους προβλήματα, ώστε να μην υπάρξουν επιπλέον ζημιές.

Μηνιαίες Συντηρήσεις Καμίνια

Έχετε έντονη δυσοσμία στο χώρο σας, η οποία προέρχεται από την αποχέτευσή σας; Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την απόφραξη και τον καθαρισμό του αποχετευτικού σας συστήματος σε μηνιαία ή εξαμηνιαία βάση για την αποφυγή μεγαλύτερων προβλημάτων.

Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από ένα συμβόλαιο ετήσιας βάσης, στην οποία προσφέρουμε ένα ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό των φρεατίων σας. Με την τακτική συντήρηση των φρεατίων και του συστήματος της αποχέτευσης, απομακρύνετε τις πιθανότητες, μεγαλύτερων ζημιών στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Απολυμάνσεις Καμίνια – Απεντομώσεις Καμίνια

Η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου στον Πειραιά, προσφέρουν επίσης υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που αφορούν τις απολυμάνσεις σε κάθε είδους χώρο στα Καμίνια, είτε πρόκειται για οικιακό, είτε για επαγγελματικό χώρο.

Με τις απεντομώσεις στα Καμίνια, έχουμε ως στόχο την άμεση απομάκρυνση κάθε εντόμου και κάθε παρασίτου που προσέβαλε το χώρο σας.

Στα πάνω πλαίσια αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις και απεντομώσεις στα Καμίνια και απολυμάνσεις και απεντομώσεις στον Πειραιά και σε όλη την Αθήνα, χρησιμοποιώντας φάρμακα και λοιπά σκευάσματα που είναι εγκεκριμένα από τους αρμόδιους φορείς και δε βλάπτουν τον ανθρώπινο οργανισμό.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΜΙΝΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΜΙΝΙΑ-Επικοινωνία 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε οποιαδήποτε ώρα του 24ώρου μαζί μας και ένας εκπρόσωπος από το έμπειρο προσωπικό μας θα είναι εκεί για να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο.

Περιοχές εξυπηρέτησης αποφράξεων

Πρωτοπόρος στις αποφράξεις αποχετεύσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα, η εταιρεία μας, αναλαμβάνει να εξυπηρετήσει τα Καμίνια και όλες τις περιοχές του Πειραιά άμεσα, με τον επαγγελματισμό που διακρίνει το προσωπικό και όλη την εταιρία. Ενδεικτικά αναλαμβάνει να εξυπηρετήσει τις περιοχές:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button