ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΘΑΣΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΧΙΣΤΟ

210.42.21.626

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΧΙΣΤΟ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€! Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας 24 ώρες το 24ωρο

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΧΙΣΤΟ στον Πειραιά, ειδικεύονται στο χώρο των αποφράξεων αναλαμβάνοντας να εξυπηρετήσει τόσο το Σχιστό όσο και την υπόλοιπη Αττική. Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε αποφράξεις αποχετεύσεων στο Σχιστό, απολυμάνσεις, απεντομώσεις και άντληση υδάτων σε κάθε χώρο.

Φροντίζουμε πάντα να ενημερωνόμαστε για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των αποφράξεων και να ανανεώνουμε τον εξοπλισμό μας, ώστε να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε κάθε πελάτη μας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το έμπειρο προσωπικό μας, αναλαμβάνει αποφράξεις στο Σχιστό κάθε είδους και με τα σύγχρονα μηχανήματα που έχει στη διάθεσή του, μπορεί να αναλάβει κάθε είδους άντληση σε πληγέντες χώρους και να εντοπίσει κάθε πρόβλημα στις σωληνώσεις σας, στοχεύοντας στην άμεση αποκατάστασή τους.

Οι πιστοί πελάτες μας, όλα αυτά τα χρόνια, αποτελούν απόδειξη για την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Αποφράξεις σε επαγγελματικούς χώρους στο Σχιστό

Αντιμετωπίσουμε αποφράξεις κάθε είδους για κάθε οίκημα, καθώς επίσης και αποφράξεις κάθε είδους σε επαγγελματικούς χώρους στο Σχιστό. Ενδεικτικά, εξυπηρετούμε:

 • Αποφράξεις βιοτεχνιών στο Σχιστό
 • Αποφράξεις εργοστασίων στο Σχιστό
 • Αποφράξεις βιομηχανικών χώρων στο Σχιστό
 • Αποφράξεις γραφείων στο Σχιστό
 • Αποφράξεις καταστημάτων στο Σχιστό
 • Αποφράξεις υπόγειων χώρων στο Σχιστό
 • Αποφράξεις parking στο Σχιστό

Υπηρεσίες Αποφράξεων στο Σχιστό

Με εμπειρία 30 χρόνων, στην εταιρεία μας εξυπηρετούμε με επαγγελματισμό κάθε γωνιά του Σχιστού, αλλά και ολόκληρης της Αθήνας. Για τις κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρουμε, μπορείτε να ενημερωθείτε παρακάτω.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων στο Σχιστό

Απευθυνθείτε σε μας για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το αποχετευτικό σας δίκτυο. Έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας, έρχεται με τον κατάλληλο εξοπλισμό για να αναλάβει κάθε είδους αποφράξεις στο Σχιστό είτε μιλάμε για νιπτήρες και νεροχύτες, είτε για μπανιέρες και αποφράξεις  λεκάνης. Όποιο και να είναι το πρόβλημά σας, το σίγουρο είναι ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες μας, αλλά και τις τιμές μας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΧΙΣΤΟ Διάγνωση με κάμερα στο Σχιστό

Πολλές φορές έχουμε παρατηρήσει διαρροές από διάφορες σωληνώσεις κτηρίων ή τις σωληνώσεις του σπιτιού μας. Αυτό μπορεί να οφείλεται είτε σε κάποια φθορά ή σπάσιμο, είτε στο ότι έχουν σφηνώσει σε αυτές χώματα και λίπη ή μικρά αντικείμενα.

Οι ειδικές κάμερες που έχουμε στη διάθεσή μας, μας βοηθάνε να βρίσκουμε με ακρίβεια το σημείο που έχει προκαλέσει βλάβη. Έτσι μπορούμε να επέμβουμε άμεσα και αποτελεσματικά, χωρίς να χάνουμε χρόνο, μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες για μια μεγαλύτερης μεγέθους ζημιά.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΧΙΣΤΟ Άντληση Υδάτων στο Σχιστό

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΧΙΣΤΟ βρίσκεται στο πλευρό κάθε πελάτη πραγματοποιώντας άντληση υδάτων στο Σχιστό όταν αυτό χρειάζεται, με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Με ένα σας τηλέφωνο, ερχόμαστε το συντομότερο στο χώρο σας, με υπερσύγχρονα βυτιοφόρα για την άντληση υδάτων και εκκένωση σηπτικών φρεατίων και δεξαμενών, για να σας εξυπηρετήσουμε, οποιαδήποτε ώρα το 24ωρο το θελήσετε.

Είτε αναφερόμαστε σε πλημμυρισμένα φρεάτια ανελκυστήρων, είτε σε φωταγωγούς, πατώματα, γκαράζ και υπόγεια, είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε, φροντίζοντας παράλληλα να μην υπάρξουν μελλοντικά προβλήματα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΧΙΣΤΟ Μηνιαίες συντηρήσεις στο Σχιστό

Όποιο πρόβλημα και να αντιμετωπίζετε σχετικά με τις αποχετεύσεις σας, η εταιρεία μας είναι δίπλα σας, για να σας προτείνει λύσεις για κάθε σας πρόβλημα. Έχει τύχει μετά από κάποιον καιρό, να δημιουργείται ξανά έντονη δυσοσμία από το αποχετευτικό σας δίκτυο.

Για να αποφύγετε τέτοιου είδους προβλήματα, καλό είναι να κάνετε συχνούς καθαρισμούς στις αποχετεύσεις σας με το σωστό τρόπο. Η εταιρία μας, σας προτείνει το μηνιαίο καθαρισμό του χώρου σας μέσα από ένα συμβόλαιο συντήρησης των αποχετεύσεών σας.

Το συμβόλαιο μπορεί να είναι μηνιαίας, εξαμηνιαίας ή ετήσιας συνδρομής, με την τελευταία να σας προσφέρει ένα ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΧΙΣΤΟ Απολυμάνσεις στο Σχιστό

Η συχνή καθαριότητα και οι απολυμάνσεις στο χώρο σας αποτελούν τις βασικές αρχές υγιεινής κάθε χώρου. Κάθε σπίτι και επαγγελματικός χώρος, επιβάλλεται να διατηρεί καθαρό χώρο τόσο για τους ένοικους, όσο και για τους επισκέπτες και πελάτες.

Καφετέριες, μπαρ και εστιατόρια είναι απαραίτητο να κάνουν απολύμανση στο χώρο τους, καθώς αποτελούν χώρους μαζικής εστίασης και υγειονομικού ενδιαφέροντος. Η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου στον Πειραιά αναλαμβάνει απολυμάνσεις στο Σχιστό, σε οποιονδήποτε χώρο, είτε οικιακό, είτε επαγγελματικό.

Απεντομώσεις στο Σχιστό

Η ενοχλητική παρουσία εντόμων και παρασίτων, ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες, μας προκαλούν πονοκέφαλο καθώς είναι ικανή να μεταδώσει λοιμώξεις και αρρώστιες τόσο σε ζώα όσο και στον ανθρώπινο οργανισμό.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να απομακρύνει άμεσα και αποτελεσματικά κάθε ανεπιθύμητο επισκέπτη που θα εισβάλει στο χώρο σας. Τα φάρμακα που θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια της απεντόμωσης, είναι ασφαλή για τον άνθρωπο και πιστοποιημένα για την ορθή χρήση τους από το προσωπικό μας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΧΙΣΤΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΧΙΣΤΟ Επικοινωνία

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας ή να κλείσετε κάποιο ραντεβού, οποιαδήποτε ώρα το θελήσετε. Το τηλεφωνικό κέντρο της  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΧΙΣΤΟ είναι ανοιχτό για εσάς, 24 ώρες το 24ωρο για να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΧΙΣΤΟ Περιοχές εξυπηρέτησης αποφράξεων

Η Αποφράξεις Σχιστό Απολυμάνσεις, αναλαμβάνει να εξυπηρετήσει με προθυμία το Σχιστό και τον Πειραιά, καθώς και την υπόλοιπη Αττική. Ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης, βλέπετε παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button