ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΘΑΣΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ

210.42.21.626

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€! Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας 24 ώρες το 24ωρο

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με φραγμένες σωληνώσεις και έντομα τότε η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ είναι η λύση που αναζητάτε. Με πολυετή πείρα στον χώρο είμαστε σε θέση να φέρουμε εις πέρας εργασίες που σχετίζονται με αποφράξεις, απολυμάνσεις , απεντομώσεις και άντληση υδάτων στο Νέο Φάληρο αλλά και ολόκληρο τον Πειραιά. 

Κύριο μέλημά μας είναι να φέρουμε εις πέρας πάντα κάθε εργασία που μας ζητηθεί με αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία χτίζοντας σχέσεις ομαλής συνεργασίας με τους πελάτες μας. Με την πάροδο του χρόνου εμείς προσπαθούμε να διατηρούμε τις τιμές στα ίδια επίπεδα παρέχοντας τις υπηρεσίες μας σε πολύ προσιτές τιμές.

Το προσωπικό της εταιρείας μας αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων Νέο Φάληρο, καθαρισμό αγωγό, καθαρισμό φρεατίων καθώς και πλύσιμο στεγανών. Με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτουμε και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό είμαστε σε θέση να δώσουμε οριστική λύση στο πρόβλημά σας.

Όλα τα πάνω χαρακτηριστικά έχουν καθιερώσει την εταιρεία μας στον χώρο αποκτώντας νέο ευρύ πελατολόγιο σε οικιακούς και επαγγελματικούς πελάτες.  Το ειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας, έρχεται στο χώρο σας, οποιαδήποτε ώρα του 24ώρου το ζητήσετε.

Αναλαμβάνουμε αποφράξεις επαγγελματικών χώρων στο Νέο Φάληρο

Η εταιρεία μας αναλαμβάνεις εκτός από οικίες και υπηρεσίες, επιχειρήσεις στο Νέο Φάληρο. Έτσι, η εταιρεία μας αναλαμβάνει να εξυπηρετήσει και αυτό το κομμάτι αναλαμβάνοντας ενδεικτικά:

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ Υπηρεσίες Αποφράξεων

Η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου διαθέτει πολυετή πείρα στις αποφράξεις και απολυμάνσεις στο Νέο Φάληρο. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες μας παρακάτω.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ Αποφράξεις αποχετεύσεων

Έχετε πρόβλημα με το δίκτυό σας; Ξεχάστε πλέον κάθε τέτοια περίπτωση αφού η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου είναι εδώ με 24ωρη εξυπηρέτηση στον Πειραιά. Εάν έχετε βουλωμένες σωληνώσεις που επηρεάζουν την ομαλή λειτουργιά του νεροχύτη, του νιπτήρα, της λεκάνης ή της μπανιέρας μπορούμε να αναλάβουμε αποτελεσματικά την αποκατάσταση της βλάβης στις πιο προσιτές τιμές.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ Διάγνωση με κάμερα

Οι ειδικές κάμερες που διαθέτει η εταιρεία μας, βοηθούν στον εντοπισμό του προβλήματος των σωληνώσεών και φυσικά του σημείου από το οποίο ξεκίνησε η διαρροή. Είτε πρόκειται για σπάσιμο του σωλήνα, είτε για φράξιμο και οποιαδήποτε άλλη φθορά, το προσωπικό μας θα φροντίσει για την άμεση αποκατάσταση της ζημιάς.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ Άντληση Υδάτων

Τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και βυτιοφόρα μας δίνουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων στο χώρο σας. Οι πλημμύρες της Αθήνας είναι ένα συχνό φαινόμενο που θα έχετε παρατηρήσει εάν είστε κάτοικος. Τα ορμητικά νερά όταν δεν βρίσκουν δίοδο καταλήγουν στο εσωτερικό υπόγειων και ισόγειων χώρων προκαλώντας μεγάλες καταστροφές.

Κατανοώντας τη σοβαρότητα της κατάστασης, το προσωπικό μας καταφθάνει σε ελάχιστο χρόνο στο χώρο σας, εκτελώντας άμεσα τις απαιτούμενες ενέργειες, για την άντληση των υδάτων στο Φάληρο με συνέπεια και αξιοπιστία.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ Μηνιαίες συντηρήσεις αποφράξεων

Η εταιρεία μας σας δίνει την δυνατότητα της τακτικής συντήρησης του αποχετευτικού σας δικτύου. Κάτι τέτοιο μπορεί να σας βγάλει από την δυσάρεστη θέση με πιθανά προβλήματα στο δίκτυο και στις σωληνώσεις.

Μπορείτε λοιπόν να υπογράψετε ένα μηνιαίο, εξαμηνιαίο ή ετήσιο συμβόλαιο συντήρησης . Σε ετήσια βάση σας κάνουμε έναν εντελώς δωρεάν καθαρισμό της αποχέτευσής σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ Απολυμάνσεις Νέο Φάληρο

Τα μικρόβια και οι μικροοργανισμοί μπορεί να εμφανιστούν ανά πάσα στιγμή χωρίς καν να το καταλάβετε. Εάν διατηρείτε κάποιο επαγγελματικό χώρο τότε σίγουρα η απολύμανση είναι κάτι που δεν πρέπει να αμελείτε.

Καταστήματα μαζικής εστίασης και υγειονομικού ενδιαφέροντος είναι απαραίτητο να προβούν σε απολυμάνσεις χώρου, καθώς προσφέρουν ένα πιο υγιές περιβάλλον στους εργαζόμενους αλλά και στους πελάτες που τους επισκέπτονται.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ Απεντομώσεις Νέο Φάληρο

Τα έντομα και τα τρωκτικά είναι ιδιαίτερα ενοχλητικά σε έναν χώρο. Οι κλασικοί μέθοδοι απομάκρυνσης είναι δύσκολο να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα για αυτό εάν παρατηρήσετε πολλά έντομα στον χώρο θα πρέπει να προβείτε σε απεντόμωση.

Καλέστε μας τώρα και η Αποφράξεις Αντωνίου έρχεται στο χώρο σας, αναλαμβάνοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, κάνοντας απεντομώσεις στο Νέο Φάληρο και σε κάθε περιοχή του Πειραιά, άμεσα και με συνέπεια.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας με τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ , οποιαδήποτε ώρα του  24ώρου το θελήσετε. Ένας εκπρόσωπος της εταιρεία μας θα σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ Περιοχές εξυπηρέτησης αποφράξεων

Όντας η καλύτερη εταιρεία στις αποφράξεις στο Νέο Φάληρο σε ολόκληρη την Ελλάδα, η εταιρεία μας, αναλαμβάνει να εξυπηρετήσει όχι μόνο το Νέο Φάληρο και τον Πειραιά, αλλά ολόκληρη την Αθήνα, άμεσα και αποτελεσματικά με τον επαγγελματισμό που τη διακρίνει. Ενδεικτικά οι περιοχές κάλυψης των υπηρεσιών μας, είναι:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button