ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΘΑΣΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ

210.42.21.626

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€! Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας 24 ώρες το 24ωρο

Η  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ στον Πειραιά αναλαμβάνει να εξυπηρετήσει την περιοχή της Νίκαιας για πάνω από 30 χρόνια με υπηρεσίες αποφράξεων και πολλά άλλα. Συγκεκριμένα αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων στη Νίκαια, απολυμάνσεις, απεντομώσεις και άντληση υδάτων.

Στόχος της να μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε περίπτωση βλάβης που αφορά το χώρο της, αφήνοντας τους πελάτες τους απόλυτα ευχαριστημένους. Για το λόγο αυτό φροντίζει να εμπλουτίζει συνεχώς τις γνώσεις της που αφορούν το συγκεκριμένο τομέα και να ανανεώνει συχνά τον εξοπλισμό της.

Το έμπειρο προσωπικό της είναι σε θέση να αναλάβει αποφράξεις στη Νίκαια κάθε τύπου, καθαρισμό αγωγών και πλύσιμο στεγανών με απόλυτη επιτυχία. Με τα υπερσύγχρονα μηχανήματα που έχουν στη διάθεσή τους αναλαμβάνουν άντληση σε οποιονδήποτε χώρο έχει πληγεί από πλημμύρες.

Με τα πάνω χαρακτηριστικά, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ έχουν καθιερωθεί στο χώρο και δημιουργήσει ένα ευρύ πελατολόγιο με πολλούς οικιακούς και σημαντικούς πελάτες. Οι υπηρεσίες μας υλοποιούνται από έμπειρο προσωπικό, σε πολύ οικονομικές τιμές.

Αποφράξεις επαγγελματικών χώρων στη Νίκαια

Αναλαμβάνουμε να αντιμετωπίσουμε κάθε είδους αποφράξεις στην Νίκαια τόσο σε οικίες, όσο και σε επαγγελματικούς χώρους. Οι επαγγελματικοί χώροι που εξυπηρετούμε συμπεριλαμβάνουν:

 • Αποφράξεις βιοτεχνιών Νίκαια
 • Αποφράξεις εργοστασίων Νίκαια
 • Αποφράξεις βιομηχανικών χώρων Νίκαια
 • Αποφράξεις γραφείων Νίκαια
 • Αποφράξεις καταστημάτων Νίκαια
 • Αποφράξεις υπόγειων χώρων Νίκαια
 • Αποφράξεις parking Νίκαια

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ Υπηρεσίες Αποφράξεων

Η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου προσφέρει τις υπηρεσίες της για πάνω από 30 χρόνια στη Νίκαια και στον Πειραιά με αποτελεσματικότητα. Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες μας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ Αποφράξεις Αποχετεύσεων

Οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε με τις σωληνώσεις ή το αποχετευτικό σας δίκτυο απευθυνθείτε στην Αποφράξεις Νίκαια Απολυμάνσεις για να απαλλαγείτε από το πρόβλημά σας.

Κάντε ένα τηλεφώνημα και το εξειδικευμένο συνεργείο μας έρχεται σύντομα κοντά σας, με τον κατάλληλο εξοπλισμό για να αναλάβει αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ Διάγνωση με κάμερα στη Νίκαια

Με τη χρήση ειδικών καμερών μπορούμε να εντοπίσουμε κάθε είδους πρόβλημα που μπορεί να έχει δημιουργηθεί στις σωληνώσεις σας. Κάποιο σκουπίδι ή χόρτα ή λίπη μπορεί να φράξουν τις σωληνώσεις σας, δημιουργώντας πλημμύρες.

Οι ειδικοί τεχνικοί, χρησιμοποιούν κατάλληλα την ειδική κάμερα και βρίσκουν με απόλυτη ακρίβεια το σημείο που έχει πληγεί και δημιουργεί το πρόβλημα. Είτε αυτό οφείλεται σε κάποιο φράξιμο είτε σε κάποιο σπάσιμο ή άλλη φθορά, το συνεργείο μας θα αναλάβει να επιλύσει το πρόβλημα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ Άντληση Υδάτων στη Νίκαια

Με τα υπερσύγχρονα βυτιοφόρα που έχουμε στη διάθεσή μας αναλαμβάνουμε την άντληση υδάτων στη Νίκαια, σε οποιοδήποτε χώρο, οικιακό ή επαγγελματικό, έχει πληγεί από τη βίαια εισροή του νερού.

Επειδή καταλαβαίνουμε πως, μία τέτοια κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας και αναλαμβάνουμε την αποτελεσματική άντληση και ότι άλλη ενέργεια χρειαστεί, ώστε να μην έχετε μελλοντικά προβλήματα στο χώρο σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ Μηνιαίες συντηρήσεις στη Νίκαια

Η Αποφράξεις Νίκαια Απολυμάνσεις αναλαμβάνουν τη μηνιαία συντήρηση της αποχέτευσης σας στη Νίκαια, οποιουδήποτε χώρου. Εμπιστευτείτε την εταιρεία μας και κλείστε ένα συμβόλαιο συντήρησης αποχετεύσεων στη Νίκαια με μηνιαία ή εξαμηνιαία, ακόμα και ετήσια συνδρομή.

Με τον τακτικό καθαρισμό της αποχέτευσής σας, αποφεύγετε μεγαλύτερα πιθανά προβλήματα του χώρου σας και περισσότερες καταστροφές.

Απολυμάνσεις στη Νίκαια

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει αποτελεσματικές απολυμάνσεις για κάθε χώρο. Η συχνή καθαριότητα και η απολύμανση είναι οι βασικές αρχές της υγιεινής κάθε χώρου.

Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν, να έχετε ένα καθαρό σπίτι και ένα υγιές περιβάλλον για αυτούς που αγαπάτε. Οι επιχειρηματίες επίσης θα πρέπει να μεριμνήσουν για απολυμάνσεις στα καταστήματά τους, για να έχουν ένα ασφαλές περιβάλλον για τους εργαζόμενους και τους πελάτες που θα τους επισκεφτούν.

Στην εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου, υλοποιούν απολυμάνσεις στη Νίκαια και τον Πειραιά, απομακρύνοντας κάθε είδους μικρόβιο και παθογόνους μικροοργανισμούς, οι οποίοι είναι επιβλαβής για την υγεία μας .

Απεντομώσεις Νίκαια

Πολύ σημαντικές είναι και οι απεντομώσεις στη Νίκαια που αναλαμβάνει το έμπειρο προσωπικό μας. Μύγες και κουνούπια, ειδικά τους θερινούς μήνες τσιμπάνε και μεταφέρουν διάφορες αρρώστιες στον οργανισμό μας και στα κατοικίδια.

Πολλά τρωκτικά επίσης είναι αυτά που προκαλούν πανικό σε κάθε χώρο, γιαυτό θα πρέπει να φροντίσουμε για την άμεση απομάκρυνσή τους, με απεντομώσεις στη Νίκαια. Η εταιρεία μας, χρησιμοποιεί ειδικά σκευάσματα εγκεκριμένα από τους αρμόδιους φορείς, ώστε να μην προσβάλλουν τον ανθρώπινο οργανισμό και το περιβάλλον.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ Επικοινωνία

Μπορείτε να μας καλέσετε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας για να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας και να κλείσετε κάποιο ραντεβού. Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα είναι εκεί για να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ Περιοχές εξυπηρέτησης αποφράξεων

Η Αποφράξεις Νίκαια Απολυμάνσεις, αναλαμβάνει να εξυπηρετήσει ολόκληρη την περιοχή του Πειραιά και τη λοιπή Αθήνα, άμεσα και με αποτελεσματικότητα. Ενδεικτικές περιοχές που αναλαμβάνει είναι:

1 Σχόλιο. Leave new

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button