ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΘΑΣΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

210.42.21.626

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ 210.42.21.626 ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€

Αν αναζητάτε μια αξιόλογη εταιρία αποφράξεων στον Πειραιά, τότε η εταιρεία η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου ΠειραιάςΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ είναι αυτή που χρειάζεστε. Έχοντας περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των αποφράξεων, αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων, απολυμάνσεις, απεντομώσεις και άντληση υδάτων στην Καλλιθέα, μόνο με ένα τηλεφώνημα γρήγορα και αποτελεσματικά.

Μέλημα μας η ικανοποίηση των πελατών μας με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα να φέρουμε εις πέρας κάθε είδους πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Το προσωπικό μας ενημερώνεται για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις στον κλάδο των αποφράξεων και διατηρούμε τον πιο άρτιο εξοπλισμό στις αποφράξεις.

Τα ειδικευμένα συνεργεία μας μπορούν να λύσουν κάθε πρόβλημα απόφραξης στην Καλλιθέα. Αναλαμβάνουμε καθαρισμό αγωγών, απόφραξη και πλύσιμο στεγανών. Επίσης, αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό φρεατίων και την άντληση υδάτων από κάθε χώρου που έχει πληγεί.

Το συνεχώς αναπτυσσόμενο πελατολόγιο μας, με ιδιώτες και επιχειρήσεις είναι η απόδειξη της σωστής δουλειάς που προσφέρουμε αποτελεσματικά και μας έχει εδραιώσει στον χώρο των αποφράξεων όλα αυτά τα χρόνια.

Μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό μας κέντρο Αποφράξεις Καλλιθέα, όλο το 24ώρο και να ενημερώνεστε για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Επαγγελματικές αποφράξεις αποχετεύσεων στην Καλλιθέα

Οι αποφράξεις αποχετεύσεων δεν αφορούν μόνο τους οικιακούς χώρους. Αναλαμβάνουμε αποφράξεις στην Καλλιθέα σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους, ανεξαρτήτου δυσκολίας.

Ενδεικτικά αναλαμβάνουμε:

 • Αποφράξεις βιοτεχνιών Καλλιθέα
 • Αποφράξεις εργοστασίων Καλλιθέα
 • Αποφράξεις βιομηχανικών χώρων Καλλιθέα
 • Αποφράξεις γραφείων Καλλιθέα
 • Αποφράξεις καταστημάτων Καλλιθέα
 • Αποφράξεις υπόγειων χώρων Καλλιθέα
 • Αποφράξεις parking Καλλιθέα

Υπηρεσίες Αποφράξεων – Αποφράξεις Καλλιθέα

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου Πειραιάς αναλαμβάνει την αποτελεσματική εξυπηρέτηση κάθε οικιακού ή επαγγελματικού χώρου. Παρακάτω σας ενημερώνουμε για τις υπηρεσίες που παρέχουμε σε κάθε χώρο, τόσο στην Καλλιθέα και τον Πειραιά, όσο και σε ολόκληρη την Αθήνα.

Αποφράξεις αποχετεύσεων Καλλιθέα

Για προβλήματα που αφορούν τις σωληνώσεις σας και δυσάρεστες οσμές που προέρχονται από το αποχετευτικό σας δίκτυο, θα πρέπει άμεσα να απευθυνθείτε στην εταιρεία μας Αποφράξεις Καλλιθέα, για αποφράξεις αποχετεύσεων.

Ερχόμαστε στον χώρο σας με τον κατάλληλο εξοπλισμό και αναλαμβάνουμε την απόφραξη αποχετεύσεων και τον καθαρισμό στεγανών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Διάγνωση με Κάμερα – Αποφράξεις Καλλιθέα

Με τη χρήση ειδικής κάμερας, μπορούμε να εντοπίσουμε κάθε είδους βλάβη ή πρόβλημα στις σωληνώσεις σας. Επίσης, η διάγνωση με κάμερας Αποφράξεις Καλλιθέα εντοπίζει με απόλυτη ακρίβεια πιθανά σημεία που έχουν διαρροές.

Έτσι επεμβαίνουμε άμεσα και με αποτελεσματικότητα! Αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα στη ρίζα του, ώστε να μην προκληθεί ακόμα μεγαλύτερη ζημιά.

Άντληση Υδάτων – Αποφράξεις Καλλιθέα

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την άντληση υδάτων, ομβρίων και μη, η οποία προκαλείται συνήθως από πλημμύρες, βουλωμένες αποχετεύσεις και διαρροές σωληνώσεων.

Με τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει η εταιρεία Αποφράξεις Καλλιθέα αναλαμβάνουμε να σας απαλλάξουμε από προβλήματα πλημμύρας και εισβολής νερού στον οικιακό ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Μηνιαίες συντηρήσεις – Αποφράξεις Καλλιθέα

Ξεχάστε κάθε πρόβλημα που αφορά το αποχετευτικό σας δίκτυο. Συζητήστε με την εταιρεία μας για να βρείτε το κατάλληλο συμβόλαιο συντήρησης αποχετεύσεων για το χώρο σας. Μπορείτε να υπογράψετε μηνιαία, εξαμηνιαία ή ετήσια συνδρομή, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Στην ετήσια συνδρομή, σας κάνουμε έναν καθαρισμό ΔΩΡΟ.

Η τακτική συντήρηση και καθαρισμός των σωληνώσεων και των αποχετεύσεων του χώρου σας, σας εξασφαλίζει ότι δε θα πληγεί από μια μεγαλύτερης έκτασης ζημιά.

Απολυμάνσεις Καλλιθέα

Η απολύμανση του οικιακού σας χώρου είναι πολύ σημαντική για εσάς και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Εξασφαλίστε ένα πιο υγιές περιβάλλον για την οικογένειά σας, κάνοντας απολυμάνσεις στην Καλλιθέα.

Οι απολυμάνσεις σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως καταστήματα που πουλάνε τρόφιμα, εστιατόρια και καφέ, είναι απαραίτητη, τόσο για τους ανθρώπους που εργάζονται στην επιχείρηση, όσο και για τους πελάτες τους.

Απεντομώσεις Καλλιθέα

Ειδικά τους θερινούς μήνες, πολλά έντομα και τρωκτικά κατακλύζουν τις περιοχές της Καλλιθέας, με πολλά από αυτά να μας χαρίζουν πολλά τσιμπήματα, αλλά και αρρώστιες. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κάνουμε απεντομώσεις σε κάθε πληγέντα χώρο.

Έτσι η Αποφράξεις Καλλιθέα Απολυμάνσεις, αναλαμβάνουν απολυμάνσεις και απεντομώσεις σε όλον τον Πειραιά και την υπόλοιπη Αθήνα, άμεσα και αποτελεσματικά. Και όλα αυτά με ειδικά φάρμακα τα οποία έχουν ελεγχθεί και εγκριθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων και είναι μη επιβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό και τα ζώα.

αποφράξεις-καλλιθέα-απολυμάνσεις-άντληση-υδάτων

Επικοινωνήστε μαζί μας – Αποφράξεις Καλλιθέα

Οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας και τις χαμηλές τιμές σε αυτές που σας προσφέρουμε. Ενημερωθείτε για περισσότερα θέματα απόφραξης στο blog μας.

Περιοχές εξυπηρέτησης αποφράξεων

Πρωτοπόρος στις αποφράξεις αποχετεύσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα, η Αποφράξεις Καλλιθέα, αναλαμβάνει να εξυπηρετήσει την Καλλιθέα και ολόκληρη την περιοχή του Πειραιά, με ταχύτητα και τον επαγγελματισμό που τη διακρίνει. Ενδεικτικά οι περιοχές που αναλαμβάνει να εξυπηρετήσει είναι:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button