ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΘΑΣΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ

210.42.21.626

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€! Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας 24 ώρες το 24ωρο

Στην εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ στον Πειραιά αναλαμβάνουμε κάθε εργασία που αφορά τις αποφράξεις αποχετεύσεων, απολυμάνσεις, απεντομώσεις και άντληση υδάτων στο Μικρολίμανο, για πάνω από 30 χρόνια.

Κύριο μέλημα της εταιρείας είναι να μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη που αφορά το χώρο, σε κάθε κατοικία, αφήνοντας τους πελάτες της ευχαριστημένους. Έτσι φροντίζει να εμπλουτίζει τις γνώσεις του προσωπικού της, ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει σε κάθε δυσκολία.

Το έμπειρο προσωπικό μας, αναλαμβάνει κάθε πρόβλημα που χρειάζεται αποφράξεις αποχετεύσεων στο Μικρολίμανο και τον Πειραιά, καθώς επίσης και καθαρισμούς αγωγών και πλύσιμο στεγανών.

Με τα υπερσύγχρονα πιεστικά μηχανήματα και βυτιοφόρα, υλοποιούμε κάθε είδους άντληση και καθαρισμό σηπτικών φρεατίων. Με τις ειδικές κάμερες, ελέγχουμε τις σωληνώσεις για τυχόν φθορές που προκαλούν διαρροές και άλλες ζημιές.

Έχοντας τα πάνω χαρακτηριστικά, έχουμε καθιερωθεί στο χώρο, δημιουργώντας ένα ευρύ πελατολόγιο, το οποίο συνεχώς αυξάνεται.

Τόσο οι αποφράξεις στο Μικρολίμανο, όσο και οι υπόλοιπες υπηρεσίες μας, παρέχονται από εξειδικευμένο προσωπικό και προσαρμόζονται στις ανάγκες του χώρου σας, σε πολύ χαμηλές τιμές.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ Αποφράξεις αποχετεύσεων επαγγελματικών

Υλοποιούμε αποφράξεις στο Μικρολίμανο, αναλαμβάνοντας να εξυπηρετήσουμε ακόμα και επαγγελματικούς χώρους. Ενδεικτικά, εξυπηρετούμε:

 • Αποφράξεις βιοτεχνιών Μικρολίμανο
 • Αποφράξεις εργοστασίων Μικρολίμανο
 • Αποφράξεις βιομηχανικών χώρων Μικρολίμανο
 • Αποφράξεις γραφείων Μικρολίμανο
 • Αποφράξεις καταστημάτων Μικρολίμανο
 • Αποφράξεις υπόγειων χώρων Μικρολίμανο
 • Αποφράξεις parking Μικρολίμανο

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ Υπηρεσίες Αποφράξεων

Η Αποφράξεις Μικρολίμανο Απολυμάνσεις έχοντας πάνω από 30 χρόνια, παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε κάθε χώρο στο Μικρολίμανο. Οι υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε ακολουθούν αμέσως.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ Αποφράξεις Αποχετεύσεων

Είτε νιώσετε κάποια έντονη δυσοσμία από το χώρο της αποχέτευσης, είτε έχετε την υποψία φραγής της λεκάνης σας, εμπιστευτείτε την Αποφράξεις Μικρολίμανο Απολυμάνσεις.

Με ένα σας τηλεφώνημα, εξειδικευμένο συνεργείο, έρχεται στο χώρο σας με τον κατάλληλο εξοπλισμό για να αναλάβει αποφράξεις αποχετεύσεων στο Μικρολίμανο και αποφράξεις που αφορούν το νιπτήρα ή τη μπανιέρα ή οποιοδήποτε άλλο χώρο το χρειαστεί.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ Διάγνωση με κάμερα

Με τις ειδικές κάμερες που έχουμε στη διάθεσή μας, μπορούμε να εντοπίσουμε κάθε είδους πρόβλημα αφορά τις σωληνώσεις σας. Έχει τύχει κάποιες φορές να δείτε νερά να ξεχύνονται από τις σωληνώσεις σας. Αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε αυτές.

Είτε πρόκειται για κάποιο φράξιμο, είτε για τρύπημα ή σπάσιμο, οι τεχνικοί μας θα αναλάβουν να εντοπίσουν με ακρίβεια το πρόβλημα και θα το διορθώσουν άμεσα και αποτελεσματικά.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ Άντληση Υδάτων

Με τα τελευταίας τεχνολογίας βυτιοφόρα και μηχανήματα που έχουμε στη διάθεσή μας, αναλαμβάνουμε την άντληση υδάτων στο Μικρολίμανο, σε οποιοδήποτε χώρο μας ανατεθεί.

Επειδή είναι μια όχι και τόσο ευχάριστη διαδικασία, το συνεργείο μας, έρχεται σε ελάχιστο χρόνο στο χώρο σας και ακολουθεί τις κατάλληλες διαδικασίες για να σας απαλλάξει από ένα τέτοιο πρόβλημα. Με επαγγελματισμό και ευσυνειδησία, εκτελεί τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζεται ο χώρος σας, ώστε να μην υπάρξουν στο μέλλον άλλες ζημιές.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ Μηνιαίες συντηρήσεις

Εάν είχατε κάποιο πρόβλημα με τις αποχετεύσεις στο σπίτι σας, θα γνωρίζετε ότι είναι μια πολύ άσχημη εμπειρία, που δε θα θέλατε να ξαναζήσετε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε ώστε να μην έχετε πάλι τα ίδια, είναι να φροντίσετε για τη σωστή συντήρηση των αποχετεύσεών σας.

Η Αποφράξεις Μικρολίμανο Απολυμάνσεις, προσφέρει τη δυνατότητα μηνιαίου συμβολαίου συντήρησης αποχετεύσεων στο Μικρολίμανο, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Μπορείτε βέβαια να δηλώσετε ενδιαφέρον για την εξάμηνη συνδρομή, ενώ σε ετήσια βάση, σας προσφέρουμε ένα ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό στην αποχέτευσή σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ –Απολυμάνσεις Μικρολίμανο

Η πρόληψη για την αποφυγή εμφάνισης μικροβίων γίνεται με την τήρηση των βασικών κανόνων υγιεινής. Η σωστή υγιεινή είναι πολύ σημαντική τόσο για εσάς, όσο και για τα άτομα που αγαπάτε. Η εταιρεία μας προσφέρει τις υπηρεσίες της κάνοντας απολυμάνσεις σε κάθε χώρο, για ένα πιο υγιές περιβάλλον.

Απεντομώσεις Μικρολίμανο

Ζιζάνια και έντομα κατακλύζουν το χώρο μας, ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες. Μεγαλύτερο πρόβλημα έχουν οι εξοχικές και οι παραθαλάσσιες κατοικίες, καθώς τα κουνούπια και οι μύγες, έχουν την τιμητική τους.

Για να απαλλαγείτε τόσο από έντομα, όσο και από τρωκτικά στο χώρο σας, καλέστε μας τώρα και το εξειδικευμένο συνεργείο μας, έρχεται κοντά σας με τον κατάλληλο εξοπλισμό για να δώσει ένα τέλος στο πρόβλημά σας.

Μην ανησυχείτε για τα φάρμακα που θα χρησιμοποιήσουμε καθώς έχουν εγκριθεί από τους αρμόδιους φορείς, ώστε να μην προσβάλλουν τον άνθρωπο και τα ζώα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας

Μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας, οποιαδήποτε ώρα του 24ώρου το θελήσετε. Απλά καλέστε μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας, θα σας εξυπηρετήσει άμεσα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ Περιοχές εξυπηρέτησης αποφράξεων

Η Αποφράξεις Μικρολίμανο Απολυμάνσεις αναλαμβάνει να εξυπηρετήσει τόσο το Μικρολίμανο και τον Πειραιά, όσο και την υπόλοιπη Αθήνα, με ταχύτητα και τον επαγγελματισμό που τη διακρίνει. Ενδεικτικά εξυπηρετεί:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button