ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΘΑΣΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

210.42.21.626

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€! Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας 24 ώρες το 24ωρο

Αν ψάχνετε για μια αξιόπιστη εταιρεία αποφράξεων στον Κορυδαλλό, τότε η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ είναι αυτή που ζητάτε. Με πάνω από 30 χρόνια στο χώρο, είναι σε θέση να εξυπηρετήσει κάθε  νοικοκυριό, κάνοντας αποφράξεις αποχετεύσεων στον Κορυδαλλό,  απολυμάνσεις, απεντομώσεις και αντλήσεις υδάτων στον Κορυδαλλό και σε όλον τον Πειραιά.

Κύριο μέλημα της επιχείρησης είναι να μπορεί να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα αφορά τον τομέα της. Έτσι, φροντίζει να εκπαιδεύει συχνά το προσωπικό της και να ανανεώνει τα μηχανήματα και τα βυτιοφόρα της, ώστε να είναι ένα βήμα μπροστά στην τεχνολογία.

Το έμπειρο προσωπικό της, αναλαμβάνει αποφράξεις στον Κορυδαλλό, καθαρισμούς αγωγών και πλύσιμο στεγανών. Με τα τελευταίας τεχνολογίας πιεστικά μηχανήματα και βυτιοφόρα, υλοποιούμε κάθε άντληση και καθαρισμό σηπτικών φρεατίων και αντλήσεις χώρων από τυχόν πλημμύρες.

Έτσι, η Αποφράξεις Κορυδαλλός Απολυμάνσεις, έχει καθιερωθεί στο χώρο, δημιουργώντας ένα ευρύ φάσμα πελατολογίου που έχει να κάνει τόσο με νοικοκυριά, όσο και με επαγγελματικούς χώρους. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, είναι δίπλα σας όλο το 24ώρο για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας, στις πιο χαμηλές τιμές.

Αναλαμβάνουμε αποφράξεις επαγγελματικών χώρων στον Κορυδαλλό

Όπως οι κατοικίες, έτσι και οι επαγγελματικοί χώροι, μπορεί να παρουσιάσουν κάποιου είδους πρόβλημα, που αφορά το αποχετευτικό τους δίκτυο. Φυσικά, δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τους επαγγελματικούς χώρους στον Κορυδαλλό. Έτσι εξυπηρετούμε:

 • Αποφράξεις βιοτεχνιών Κορυδαλλό
 • Αποφράξεις εργοστασίων Κορυδαλλό
 • Αποφράξεις βιομηχανικών χώρων Κορυδαλλό
 • Αποφράξεις γραφείων Κορυδαλλό
 • Αποφράξεις καταστημάτων Κορυδαλλό
 • Αποφράξεις υπόγειων χώρων Κορυδαλλό
 • Αποφράξεις parking Κορυδαλλό

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Υπηρεσίες Αποφράξεων

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου, παρέχει ποιοτικά τις υπηρεσίες της, σε κάθε χώρο άμεσα και αποτελεσματικά, με τον επαγγελματισμό που τη διακρίνει. Οι υπηρεσίες που αναλαμβάνει είναι:

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Αποφράξεις Αποχετεύσεων

Απευθυνθείτε άμεσα στους ειδικούς της εταιρείας μας, για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τις σωληνώσεις σας και το αποχετευτικό σας δίκτυο. Με ένα απλό τηλεφώνημα, εξειδικευμένο συνεργείο από το έμπειρο προσωπικό μας, έρχεται στο χώρο σας σε ελάχιστο χρόνο από το τηλεφώνημά σας.

Με τον κατάλληλο εξοπλισμό, αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων και αποφράξεις Κορυδαλλό που αφορούν τους νεροχύτες ή τους νιπτήρες, τις μπανιέρες και οπουδήποτε δημιουργηθεί πρόβλημα. Και όλα αυτά σε ασυναγώνιστες τιμές.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Διάγνωση με κάμερα

Στη διάθεσή μας έχουμε ειδικές διαγνωστικές κάμερες, με τις οποίες μπορούμε να διαγνώσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στις σωληνώσεις σας.

Άμεσα και με ακρίβεια, το προσωπικό μας μπορεί να εντοπίσει το σημείο στο οποίο έχει δημιουργηθεί το πρόβλημα με τη διαρροή. Είτε είναι φράξιμο, είτε σπάσιμο, τρύπημα ή οποιαδήποτε άλλη φθορά, το συνεργείο μας θα φροντίσει να αποκαταστήσει τη βλάβη και να σας απαλλάξει από το κείμενο πρόβλημα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Άντληση Υδάτων

Διαθέτοντας τελευταίας τεχνολογίας βυτιοφόρα και μηχανήματα, παρέχουμε άριστης ποιότητας υπηρεσίες άντλησης υδάτων στον Κορυδαλλό, σε οποιοδήποτε χώρο μας ζητηθεί.

Είναι κατανοητό, ότι η βίαιη εισροή νερών στο χώρο σας αποτελεί μεγάλο πρόβλημα, έτσι φροντίζουμε να φτάνουμε στον προβληματικό χώρο το γρηγορότερο δυνατόν, είτε πρόκειται για κατοικία, είτε για επαγγελματικό χώρο.

Πραγματοποιούμε άμεσα τις απαραίτητες ενέργειες για την αποτελεσματική άντληση υδάτων και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια χρειαστεί, ώστε να μην υπάρξει μελλοντικό πρόβλημα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Μηνιαίες συντηρήσεις

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον τακτικό καθαρισμό της αποχέτευσης του χώρου σας, για την πρόληψη κάθε πιθανού προβλήματος που μπορεί να δημιουργηθεί. Προσφέρει τη δυνατότητα συμβολαίου συντήρησης αποφράξεων στον Κορυδαλλό, με μηνιαία ή εξαμηνιαία ή ετήσια συνδρομή.

Επιλέξτε αυτήν που ταιριάζει στο χώρο σας και κλείστε άμεσα ένα ραντεβού με τους ειδικούς μας. Η ετήσια συνδρομή, συνοδεύεται με ένα ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσής σας.

Θυμηθείτε ότι ένας τακτικός καθαρισμός, βοηθάει στην καλύτερη υγιεινή του χώρου και καλύτερη λειτουργία της αποχέτευσης καθώς επίσης προλαμβάνει, κάθε μελλοντικό πρόβλημα σε αυτήν.

Απολυμάνσεις στον Κορυδαλλό

Οι απολυμάνσεις είναι απαραίτητη ενέργεια σε κάθε χώρο, ώστε να μπορεί ο καθένας να χαίρεται ένα υγιές περιβάλλον,  τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους υπόλοιπους που ζουν στο χώρο. Τόσο οι οικίες, όσο και οι επαγγελματικοί χώροι θα πρέπει να μεριμνήσουν για την άμεση απολύμανση του χώρου τους.

Ιδιαίτερα, οι εταιρείες τροφίμων και ποτών και τα μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος, θα πρέπει να κάνουν απολυμάνσεις στον Κορυδαλλό, καθώς έτσι προσφέρουν ένα πιο υγιές περιβάλλον, τόσο στους εργαζόμενους, όσο και στους επισκέπτες και μελλοντικούς πελάτες τους.

Απεντομώσεις στον Κορυδαλλό

Διάφορα έντομα και σιχαμερά τρωκτικά, κάνουν συχνά την εμφάνισή τους, ιδιαίτερα τους ζεστούς μήνες του χρόνου. Κουνούπια, μέλισσες, ποντίκια και άλλα, είναι αρκετά για να δημιουργήσουν προβλήματα, όπως πολλά τσιμπήματα και διάφορες αρρώστιες.

Στα πάνω πλαίσια, η Αποφράξεις Κορυδαλλός Απολυμάνσεις, αναλαμβάνει την αποτελεσματική απολύμανση και απεντόμωση του χώρου σας, με ένα σας τηλεφώνημα. Οι απολυμάνσεις στον Κορυδαλλό, δε σταματάνε εδώ, αλλά η εξυπηρέτηση συνεχίζεται και στις υπόλοιπες περιοχές του Πειραιά, αλλά και την υπόλοιπη Αττική.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε για τις υπηρεσίες μας, έχουν πιστοποιηθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και δεν επηρεάζουν αρνητικά τον ανθρώπινο οργανισμό, τα ζώα ή το περιβάλλον.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οτιδήποτε χρειαστεί, μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό μας κέντρο, οποιαδήποτε ώρα το θελήσετε. Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα βρίσκεται εκεί όλο το 24ωρο και είναι πρόθυμος να σας εξυπηρετήσει.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Περιοχές εξυπηρέτησης αποφράξεων

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ αναλαμβάνει να εξυπηρετήσει ολόκληρη την περιοχή του Πειραιά, με ταχύτητα και τον επαγγελματισμό που τη διακρίνει. Ενδεικτικά οι περιοχές που εξυπηρετεί είναι:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button