ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΘΑΣΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΡΟΠΥΡΓΟΣ

 210.42.21.626

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΡΟΠΥΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€! Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας 24 ώρες το 24ωρο

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΡΟΠΥΡΓΟΣ στον Λουτρόπυργο υφίσταται στον χώρο των αποφράξεων για πάρα πολλά χρόνια αναλαμβάνοντας όλων των ειδών τις εργασίες που αφορούν στις αποφράξεις αποχετεύσεων, τις απολυμάνσεις, τις απεντομώσεις αλλά και την άντληση υδάτων στην περιοχή του Λουτρόπυργου αλλά και σε κάθε άλλη περιοχή του Πειραιά.

Η εταιρεία μας φροντίζει να εκπαιδεύει το προσωπικό της και να το ενημερώνει για κάθε εξέλιξη και νέα τεχνολογία που παρουσιάζεται στο χώρο των απολυμάνσεων και της άντλησης των υδάτων αλλά και σε ότι έχει να κάνει με τις αποφράξεις αποχετεύσεων, έτσι ώστε να μπορεί να φέρει σε πέρας κάθε νέα πρόκληση, αντιμετωπίζοντάς την άμεσα αλλά και αποτελεσματικά.

Δεν υπάρχει εργασία που να αφορά την άντληση υδάτων και τις αποφράξεις αποχετεύσεων στον Λουτρόπυργο που να μην μπορούμε να αναλάβουμε. Τα έμπειρα συνεργεία μας είναι σε θέση να αναλάβουν να αναλάβουν αποφράξεις στο Λουτρόπυργο καθώς επίσης και τον καθαρισμό των αγωγών αλλά και το πλύσιμο των στεγανών στον Λουτρόπυργο.

Το προσωπικό μας έρχεται στο χώρο σας εξοπλισμένο με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που βρίσκονται στη διάθεση της εταιρείας μας, όπως πιεστικά μηχανήματα με μισής και μίας ίντσας λάστιχο, βυτιοφόρα αλλά και φορτηγά για κάθε τύπου άντληση και καθαρισμό σε σπιτικά φρεάτια αλλά και άντληση υδάτων από χώρους που έχουν πληγεί από πλημμύρες ή από κάποια ενδεχόμενη βλάβη στις υδραυλικές εγκαταστάσεις του σπιτιού.

Η ποιότητα των υπηρεσιών μας είναι αυτή που έχει φέρει την εταιρεία μας πρώτη στην προτίμηση των πελατών. Ο αριθμός του πελατολογίου μας αυξάνεται συνεχώς και αυτό γιατί η καλύτερη διαφήμιση για εμάς είναι η αποτελεσματικότητά μας και οι ευχαριστημένοι άνθρωποι των οποίων οι ανάγκες έχουν καλυφθεί και τα προβλήματά τους έχουνε λυθεί.

Καλέστε μας λοιπόν οποιαδήποτε ώρα μέσα στη μέρα αλλά και στη νύχτα, μιας και είμαστε σε θέση να προσφέρουμε υπηρεσίες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο,

Αναλαμβάνουμε αποφράξεις επαγγελματικών χώρων στον Λουτρόπυργο

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΡΟΠΥΡΓΟΣ αναλαμβάνει κάθε είδους αποφράξεις στο Λουτρόπυργο, τόσο σε επαγγελματικούς όσο και σε ιδιωτικούς χώρους. Ακολουθεί μια ενδεικτική λίστα με κάποιους από τους χώρους που έχουμε εξυπηρετήσει έως και σήμερα:

 • Αποφράξεις βιοτεχνιών στον Λουτρόπυργο
 • Αποφράξεις εργοστασίων στον Λουτρόπυργο
 • Αποφράξεις βιομηχανικών χώρων στον Λουτρόπυργο
 • Αποφράξεις γραφείων στον Λουτρόπυργο
 • Αποφράξεις καταστημάτων στον Λουτρόπυργο
 • Αποφράξεις υπόγειων χώρων στον Λουτρόπυργο
 • Αποφράξεις parking στον Λουτρόπυργο

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΡΟΠΥΡΓΟΣ Υπηρεσίες Αποφράξεων

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται από ποιότητα και αποτελεσματικότητα εδώ και πάνω από 30 χρόνια. Σε αυτά που ακολουθούν θα πάρετε μια σύντομη ιδέα για τις υπηρεσίες τις οποίες αναλαμβάνουμε να φέρουμε σε πέρας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΡΟΠΥΡΓΟΣ Αποφράξεις Αποχετεύσεων

Αν έχετε εντοπίσει κάποιο πρόβλημα που οφείλεται σε κάποια βλάβη του υδραυλικού δικτύου των σωληνώσεων, όπως για παράδειγμα τα νερά συσσωρεύονται γιατί οι σωλήνες έχουνε βουλώσει σε κάποια σημεία, τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό.

Αρκεί ένα σας τηλέφωνο στην εταιρεία μας και θα έχετε κάνει ήδη το πρώτο βήμα για την επίλυση του προβλήματος. Οι άνθρωποι της εταιρείας μας θα ανταποκριθούν άμεσα στο κάλεσμά σας και θα έρθουν κατάλληλα εξοπλισμένοι ώστε να φέρουν σε πέρας αποτελεσματικά τις αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών σε πολύ καλές τιμές.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΡΟΠΥΡΓΟΣ Διάγνωση με κάμερα

Έχουμε στη διάθεσή μας ειδικές κάμερες με την χρήση των οποίων μπορούμε να εντοπίσουμε την εστία του προβλήματος, όσο βαθιά κι αν βρίσκεται στο σύστημα των σωληνώσεων. Από την στιγμή που θα εντοπίσουμε τον βασικό λόγο του προβλήματος θα λυθεί σύντομα αλλά και αποτελεσματικά.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΡΟΠΥΡΓΟΣ Άντληση Υδάτων

Η εταιρεία Αποφράξεις Λουτρόπυργος Απολυμάνσεις είναι το σημείο όπου πρέπει να απευθυνθείτε αν αυτό που ψάχνετε είναι κάποιον ειδικό για να αναλάβει την άντληση υδάτων και όμβριων, τα οποία είναι αποτέλεσμα από κάποια πλημμύρα ή από κάποια βουλωμένη σωλήνωση και αποχέτευση.

Εμείς θα ανταποκριθούμε στο κάλεσμά σας είτε πρόκειται για την περίπτωση του σπιτιού σας ή για κάποιον επαγγελματικό χώρο.

Διαθέτουμε έναν υπερσύγχρονο εξοπλισμό με τον οποίο είμαστε σε θέση να αναλάβουμε κάθε είδους άντληση, όσο μεγάλο κι αν είναι το πρόβλημα όπως για παράδειγμα πλημμυρισμένα υπόγεια, κοινόχρηστοι χώροι, ανελκυστήρες και άλλους χώρους που έχουν πληγεί από κάποια καταιγίδα ή από κάποια βλάβη στις αποχετεύσεις.

Με την επέμβαση του προσωπικού μας θα απαλλαγείτε από το πρόβλημα χωρίς να  χρειάζεται να μετρήσετε και άλλες ζημιές από τις ήδη υπάρχουσες.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΡΟΠΥΡΓΟΣ Μηνιαίες συντηρήσεις

Αν έχετε εντοπίσει κάποια έντονη δυσοσμία η οποία έχει την εστία της εντός του αποχετευτικού δικτύου τότε είναι χρήσιμο να γνωρίζετε ότι η εταιρεία μας είναι σε θέση να αναλάβει να αντιμετωπίσει τον καθαρισμό του αποχετευτικού σας συστήματος μηνιαία και στην περίπτωση που κλείσετε το πακέτο της ετήσιας συντήρησης θα έχετε ΔΩΡΟ ένα καθαρισμό.

Είναι σημαντικό να έχετε προνοήσει για κάποιο συμβόλαιο συντήρησης αποχετεύσεων, που μπορεί να είναι σε μηνιαία, εξαμηνιαία ή και σε ετήσια βάση, με το οποίο θα έχετε στην ουσία εξασφαλίσει τον καθαρισμό των αποχετεύσεων που αν δεν συμβεί, τότε θα επιφέρει άλλα πιο μεγάλα προβλήματα.

Απολυμάνσεις Λουτρόπυργος

Τα μελή της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΡΟΠΥΡΓΟΣ είναι η ιδανική λύση στα προβλήματα που κρίνουν απολύμανσης στον Λουτρόπυργο. Είτε ψάχνετε υπηρεσίες απολύμανσης για τον επαγγελματικό σας χώρο είτε θέλετε να κάνετε απολύμανση στην οικία σας αλλά και οπουδήποτε αλλού.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό τα μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως είναι οι καφετέριες αλλά και τα εστιατόρια και τα νυχτερινά μαγαζιά να φροντίζουν ο χώρος να είναι καθαρός και απαλλαγμένος από κάθε είδους παθογόνου οργανισμού και μικροβίου κάνοντας απολυμάνσεις στον Λουτρόπυργο.

Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρουμε να προφυλάξουμε την υγεία τη δική μας, των αγαπημένων μας ανθρώπων αλλά και των πελατών μας εξασφαλίζοντας ένα καλό όνομα για την επιχείρησή μας.

Απεντομώσεις Λουτρόπυργος

Κατά την περίοδο του καλοκαιριού και ιδιαίτερα στις περιπτώσεις των σπιτιών που είναι κοντά στη θάλασσα, αλλά και γενικότερα στις εξοχικές κατοικίες παρατηρείται μια έντονη εμφάνιση εντόμων όπως κουνούπια, τσιμπούρια αλλά και άλλα παράσιτα.

Για την άμεση και αποτελεσματική εξαφάνιση αλλά και μη επανεμφάνιση αυτών των απρόσκλητων επισκεπτών, η εταιρεία μας αναλαμβάνει απολυμάνσεις και απεντομώσεις στον Λουτρόπυργο αλλά και απεντομώσεις στον Πειραιά και απεντομώσεις στην Αθήνα, κάνοντας χρήση ειδικών σκευασμάτων τα οποία έχουνε λάβει την έγκριση των φορέων και δεν βλάπτουν τον άνθρωπο αλλά και το περιβάλλον.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΡΟΠΥΡΓΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΡΟΠΥΡΓΟΣ Επικοινωνήστε μαζί μας

Μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο κάθε ώρα του 24ώρου. Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΡΟΠΥΡΓΟΣ, θα είναι άμεσα διαθέσιμος για να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΡΟΠΥΡΓΟΣ Περιοχές εξυπηρέτησης αποφράξεων

Πρωτοπόρος στις αποφράξεις αποχετεύσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα, η Αποφράξεις Λουτρόπυργος Απολυμάνσεις, αναλαμβάνει να εξυπηρετήσει τον Λουτρόπυργο και ολόκληρη την περιοχή του Πειραιά, με ταχύτητα και τον επαγγελματισμό που τη διακρίνει. Ενδεικτικά οι περιοχές που αναλαμβάνει να εξυπηρετήσει είναι:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button