ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΘΑΣΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ

210.42.21.626

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€! Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας 24 ώρες το 24ωρο

Αν βρίσκεστε προς αναζήτηση μιας αξιόπιστης εταιρείας αποφράξεων στην περιοχή σας, τότε η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε. Η εταιρεία μας, δραστηριοποιείται στο χώρο για πάνω από 30 χρόνια, αναλαμβάνοντας αποφράξεις αποχετεύσεων, απολυμάνσεις και άντληση υδάτων στο Πέραμα.

Κύριος στόχος της να είναι σε θέση να εξυπηρετεί κάθε πελάτη σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει σχετικό με το χώρο μας. Έτσι φροντίζει τη βελτιστοποίηση τόσο των γνώσεων του προσωπικού, όσο και για τις υπηρεσίες που προσφέρει, ανανεώνοντας τακτικά τον εξοπλισμό της.

Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει αποφράξεις στο Πέραμα, καθαρισμούς αγωγών και πλύσιμο στεγανών σε κάθε γωνιά της περιοχής. Με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και φορτηγά που τους προσφέρει η εταιρία μας, μπορούν να καθαρίσουν και να κάνουν κάθε είδους άντληση σε σηπτικά φρεάτια και πληγέντες χώρους από πλημμύρες.

Διαθέτουμε επίσης ειδικές κάμερες, με τις οποίες εντοπίζουμε κάθε είδους πρόβλημα στις σωληνώσεις με απόλυτη ακρίβεια για την άμεση αντιμετώπισή τους. Όλα αυτά μας καθιστούν κορυφαίους στο χώρο.

Οι πιστοί μας πελάτες όλα αυτά τα χρόνια, είναι η εγγύηση για την ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Αποφράξεις σε επαγγελματικούς χώρους στο Πέραμα

Αντιμετωπίσουμε αποφράξεις κάθε είδους για κάθε οίκημα, καθώς επίσης και αποφράξεις στο Πέραμα κάθε είδους σε επαγγελματικούς χώρους. Ενδεικτικά, εξυπηρετούμε:

 • Αποφράξεις βιοτεχνιών Πέραμα
 • Αποφράξεις εργοστασίων Πέραμα
 • Αποφράξεις βιομηχανικών χώρων Πέραμα
 • Αποφράξεις γραφείων Πέραμα
 • Αποφράξεις καταστημάτων Πέραμα
 • Αποφράξεις υπόγειων χώρων Πέραμα
 • Αποφράξεις parking Πέραμα

Υπηρεσίες Αποφράξεων στο Πέραμα

Η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου στον Πειραιά βρίσκονται στο χώρο για πάνω από 30 χρόνια, εξυπηρετώντας με επαγγελματισμό κάθε περιοχή του Περάματος, αλλά και ολόκληρης της Αθήνας. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι αρίστης ποιότητας και μπορείτε να ενημερωθείτε για αυτές παρακάτω.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων στο Πέραμα

Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τις αποφράξεις του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου, απευθυνθείτε σε εμάς. Η εταιρεία μας θα αποστείλει στο χώρο σας εξειδικευμένο προσωπικό για να αντιμετωπίσει κάθε είδους πρόβλημα με τις σωληνώσεις σας.

Το έμπειρο προσωπικό, θα έρθει στο χώρο σας με τον κατάλληλο εξοπλισμό για να αναλάβει αποφράξεις αποχετεύσεων στο Πέραμα και αποφράξεις κάθε είδους, όπως για παράδειγμα σε  νιπτήρες και σε μπανιέρες ή στο νεροχύτη σας και όπου αλλού χρειάζεστε.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ Διάγνωση με κάμερα

Οι ειδικές κάμερες που έχουμε στη διάθεσή μας,  χρησιμοποιούνται για να μπορέσουμε να εντοπίσουμε το πρόβλημα των σωληνώσεών σας, είτε έχει να κάνει με φράξιμο, είτε με σπάσιμο και ή άλλου είδους φθορά που προκαλεί πλημμύρες.

Το συνεργείο μας, θα εντοπίσει με απόλυτη ακρίβεια το σημείο που προκαλεί το πρόβλημα και θα προβεί στην άμεση αποκατάσταση της ζημιάς.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ Άντληση Υδάτων

Η εταιρεία μας, βρίσκεται στο πλευρό των πελατών της κάνοντας άντληση υδάτων στο Πέραμα, εξυπηρετώντας τους άμεσα και χωρίς περαιτέρω φθορές.

Έχοντας στη διάθεσή μας υπερσύγχρονα βυτιοφόρα για την άντληση υδάτων και εκκένωση σηπτικών φρεατίων και δεξαμενών, ερχόμαστε στο χώρο σας, άμεσα και πρόθυμα για να σας εξυπηρετήσουμε, οποιαδήποτε ώρα το 24ωρο το ζητήσετε.

Σε οποιοδήποτε σημείο κι αν έχετε πλημμυρίσει (φρεάτια ανελκυστήρων, φωταγωγοί, πατώματα, γκαράζ, υπόγεια), είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό, περιορίζοντας στο ελάχιστο μελλοντικά προβλήματα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ Μηνιαίες συντηρήσεις

Οι έντονες δυσοσμίες από την περιοχή του αποχετευτικού σας δικτύου, προειδοποιεί για πολλά προβλήματα σε σχέση με αυτό. Η εταιρεία μας προσφέρει την μηνιαία συντήρηση της αποχέτευσής σας για την αποφυγή ενός σχετικού προβλήματος.

Κλείνοντας ένα μηνιαίο ή εξαμηνιαίο συμβόλαιο στην εταιρία μας και με τον τακτικό καθαρισμό που σας προσφέρουμε, ελαχιστοποιείτε στο ελάχιστο τις πιθανότητες να συμβούν διάφορες ζημιές, μικρές ή μεγαλύτερες, στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Σε ετήσια βάση συμβολαίου, σας κάνουμε ΔΩΡΟ έναν καθαρισμό αποχέτευσης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ Απολυμάνσεις στο Πέραμα

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ αναλαμβάνει αποτελεσματικές απολυμάνσεις στο Πέραμα για κάθε χώρο. Η συχνή καθαριότητα του χώρου αλλά και η απολυμάνσεις, είναι οι βασικές αρχές της υγιεινής κάθε χώρου.

Έτσι, είναι πολύ σημαντικό να φροντίζετε να έχετε ένα υγιές περιβάλλον στο σπίτι σας για εσάς και την οικογένειά σας, κάνοντας απολυμάνσεις. Οι απολυμάνσεις στο Πέραμα, αφορούν και τις επιχειρήσεις, ιδιαίτερα αυτές που είναι υγειονομικού ενδιαφέροντος, οι οποίες πρέπει να κρατούν έναν υγιές χώρο, τόσο για το προσωπικό, όσο και για αυτούς που τον επισκέπτονται.

Απεντομώσεις στο Πέραμα

Οι καλοκαιρινοί μήνες είναι υπεύθυνοι για την εμφάνιση πολλών εντόμων, ειδικά τις μύγες και τα κουνούπια, τα οποία μαστίζουν συνήθως τις εξοχικές κατοικίες και τις κατοικίες με βλάστηση και στάσιμα νερά.

Όλα αυτά, εκτός από την ενοχλητική παρουσία τους, προσφέρουν απλόχερα πολλά τσιμπήματα και σε πολλές περιπτώσεις, αρρώστιες σε ζώα και ανθρώπους.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να απομακρύνει άμεσα και αποτελεσματικά κάθε ανεπιθύμητο επισκέπτη που θα εισβάλει στο χώρο σας. Μείνετε ήσυχοι για τα φάρμακα και τα ειδικά σκευάσματα που χρησιμοποιούμε, καθώς είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα από τους αρμόδιους φορείς και δεν έχουν αρνητικό αντίκτυπο στους ανθρώπους και το περιβάλλον.

Η εταιρεία μας εξυπηρετεί κάνοντας απολυμάνσεις και απεντομώσεις στο Πέραμα, τις υπόλοιπες περιοχές του Πειραιά και όλη την Αθήνα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ Επικοινωνία

Μπορείτε να καλέσετε τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ, οποιαδήποτε ώρα του 24ώρου το θελήσετε και να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας ή να κλείσετε κάποιο ραντεβού. Στο τηλεφωνικό μας κέντρο θα είναι κάθε ώρα ένας εκπρόσωπος της εταιρίας μας, ο οποίος με χαρά θα αναλάβει την εξυπηρέτησή σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ Περιοχές εξυπηρέτησης αποφράξεων

Πρωτοπόρος στις αποφράξεις αποχετεύσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα, η Αποφράξεις Πέραμα Απολυμάνσεις, αναλαμβάνει να εξυπηρετήσει κάθε γωνιά του Πειραιά, άμεσα και αποτελεσματικά, με τον επαγγελματισμό που τη διακρίνει. Ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης, είναι:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button