ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΘΑΣΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 

210.42.21.626

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€!

Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας 24 ώρες το 24ωρο

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ είναι στον χώρο των αποφράξεων για πολλά χρόνια και αναλαμβάνουν κάθε είδους εργασία που αφορά τις αποφράξεις, τις απολυμάνσεις, απεντομώσεις και αντλήσεις υδάτων στην Δραπετσώνα και σε ολόκληρο τον Πειραιά.

Στόχος της εταιρείας είναι να μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε χώρο που έχει πρόβλημα σχετικό με τον τομέα, άμεσα και αποτελεσματικά. Για το λόγο αυτό το έμπειρο προσωπικό μας, φροντίζει να ενημερώνεται για κάθε νέα εξέλιξη στο χώρο και να εκπαιδεύεται σε ότι έχει να κάνει με αποφράξεις στη Δραπετσώνα παντός τύπου, απολυμάνσεις και άντληση υδάτων.

Έτσι το έμπειρο προσωπικό μας, μπορεί να αναλάβει οποιασδήποτε έκτασης πρόβλημα που αφορά τις αποφράξεις αποχετεύσεων στη Δραπετσώνα, σε κάθε χώρο. Τα συνεργεία μας αναλαμβάνουν επίσης καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις στη Δραπετσώνα και καθαρισμό φερατίων.

Διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας πιεστικά μηχανήματα με μισής και μίας ίντσας λάστιχο και βυτιοφόρα και φορτηγά για κάθε είδους άντληση και καθαρισμό σηπτικών φρεατίων και άντληση χώρων από τυχόν πλημμύρες. Με τις ειδικές κάμερες, μπορούμε να εντοπίσουμε κάθε είδους φθορά σε σωληνώσεις καθώς και το σημείο που έχει προκληθεί και να το επιδιορθώσουμε άμεσα.

Με τις παραπάνω υπηρεσίες, η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου στον Πειραιά έχουν καθιερωθεί στο χώρο, έχοντας δημιουργήσει ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο πελατολόγιο. Στη λίστα του μπορείτε να βρείτε τόσο οικιακούς όσο και επαγγελματικούς χώρους που αφορούν τον ιδιωτικό αλλά και το δημόσιο τομέα.

Όλες μας οι υπηρεσίες παρέχονται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που έρχεται στο χώρο σας οποιαδήποτε ώρα του 24ώρου το ζητήσετε και αναλαμβάνει να σας εξυπηρετήσει, στις πιο χαμηλές τιμές.

Αναλαμβάνουμε αποφράξεις επαγγελματικών χώρων στη Δραπετσώνα

Εκτός από οικιακούς χώρους αναλαμβάνουμε να αντιμετωπίσουμε κάθε είδους απόφραξη και σε επαγγελματικούς χώρους. Ενδεικτικά, οι επαγγελματικοί χώροι που εξυπηρετούμε είναι:

 • Αποφράξεις βιοτεχνιών στη Δραπετσώνα
 • Αποφράξεις εργοστασίων στη Δραπετσώνα
 • Αποφράξεις βιομηχανικών χώρων στη Δραπετσώνα
 • Αποφράξεις γραφείων στη Δραπετσώνα
 • Αποφράξεις καταστημάτων στη Δραπετσώνα
 • Αποφράξεις υπόγειων χώρων στη Δραπετσώνα
 • Αποφράξεις parking στη Δραπετσώνα

Υπηρεσίες Αποφράξεων στη Δραπετσώνα

Η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου στον Πειραιά βρίσκεται στο χώρο για πάνω από 30 χρόνια, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε κάθε χώρο και σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε. Οι υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε είναι οι εξής:

Αποφράξεις Αποχετεύσεων στη Δραπετσώνα

Σε περίπτωση που παρατηρήσετε κάποιο πρόβλημα με τις σωληνώσεις σας και το δίκτυο των σωληνώσεών σας έχει βουλώσει, τότε πρέπει να απευθυνθείτε άμεσα στους ειδικούς.

Με ένα σας τηλεφώνημα, εξειδικευμένο συνεργείο της εταιρείας μας, έρχεται με τον κατάλληλο εξοπλισμό, ώστε να αναλάβει να φέρει εις πέρας αποφράξεις αποχετεύσεων Δραπετσώνα, καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: Διάγνωση με κάμερα

Με τη χρήση ειδικών καμερών μπορούμε να εντοπίσουμε κάθε είδους πρόβλημα που αφορά τις σωληνώσεις σας. Γνωρίζοντας με ακρίβεια το σημείο που προκάλεσε τη ζημιά λύνουμε το πρόβλημα, άμεσα και αποτελεσματικά.

Άντληση Υδάτων στη Δραπετσώνα

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ αναλαμβάνει αντλήσεις όμβριων και αντλήσεις υδάτων, που προκαλούνται από πλημμύρες, βουλωμένες αποχετεύσεις και διαρροές, σε ιδιωτικούς, επαγγελματικούς χώρους και υπόγεια.

Με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό που έχει στη διάθεσή της, μπορεί να αναλάβει κάθε άντληση, οποιασδήποτε έκτασης σε κάθε χώρο,  όπως για παράδειγμα πλημμυρισμένα υπόγεια, κοινόχρηστοι χώροι, ανελκυστήρες και άλλους χώρους που έχουν πληγεί από την ξαφνική εισροή νερού.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ σας απαλλάσσει άμεσα και με επαγγελματισμό από προβλήματα αρδεύσεων, ώστε να μην υπάρξουν επιπλέον ζημιές.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ-Μηνιαίες συντηρήσεις

Έχετε παρατηρήσει έντονη δυσοσμία στο χώρο σας, η οποία προέρχεται από το αποχετευτικό σας δίκτυο; Η εταιρία μας αναλαμβάνει την απόφραξη και τον καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος, σε μηνιαία βάση, χαρίζοντας έναν ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό, εάν επιλέξετε την ετήσια συντήρηση.

Το συμβόλαιο συντήρησης αποχετεύσεων, σας είναι απαραίτητο, είτε σε μηνιαία ή εξαμηνιαία είτε σε ετήσια βάση καθώς, με τον καθαρισμό, μπορεί να αποφευχθούν ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα στο χώρο σας.

Απολυμάνσεις Δραπετσώνα

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες απολυμάνσεων σε κάθε είδους χώρο στη Δραπετσώνα. Οικιακοί αλλά και επαγγελματικοί χώροι, θα πρέπει να προβούν σε απολυμάνσεις, για ένα πιο υγιές σπίτι ή γραφείο και οποιονδήποτε άλλο χώρο.

Μαγαζιά με καφέ, εστιατόρια και γενικά κάθε κατάστημα μαζικής εστίασης, είναι απαραίτητο να κάνουν χρήση της υπηρεσίας μας που αφορούν τις απολυμάνσεις στη Δραπετσώνα, ώστε να απομακρυνθούν άμεσα μικρόβια και παθογόνοι οργανισμοί από το χώρο.

Έτσι εξασφαλίζουμε την υγιεινή των προϊόντων αλλά και των ατόμων που εργάζονται αλλά και επισκέπτονται αυτά τα μέρη.

Απεντομώσεις Δραπετσώνα

Ειδικά το καλοκαίρι εμφανίζονται διάφορα έντομα κατακλύζοντας διάφορες περιοχές της χώρας. Οι παραθαλάσσιοι οικισμοί και τα εξοχικά σπίτια, αντιμετωπίζουν ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα, καθώς τα κουνούπια, τσιμπούρια και λοιπά παράσιτα γίνονται συγκάτοικοι.

Σε αυτά τα πλαίσια αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις και απεντομώσεις στη Δραπετσώνα και απολυμάνσεις και απεντομώσεις στον Πειραιά και σε όλη την Αθήνα, χρησιμοποιώντας ειδικά φάρμακα και εγκεκριμένα σκευάσματα από τους κατάλληλους φορείς που διαβεβαιώνουν ότι δεν επηρεάζουν αρνητικά το περιβάλλον και τον ανθρώπινο οργανισμό.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: Επικοινωνήστε μαζί μας

Μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο κάθε ώρα του 24ώρου. Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μας, θα είναι άμεσα διαθέσιμος για να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο

Περιοχές εξυπηρέτησης αποφράξεων

Πρωτοπόρος στις αποφράξεις αποχετεύσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα, η Αποφράξεις Δραπετσώνα, αναλαμβάνει να εξυπηρετήσει τη Δραπετσώνα και ολόκληρη την περιοχή του Πειραιά, με ταχύτητα και τον επαγγελματισμό που τη διακρίνει. Ενδεικτικά οι περιοχές που αναλαμβάνει να εξυπηρετήσει είναι:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button