ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΘΑΣΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

210.42.21.626

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€! Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας 24 ώρες το 24ωρο

Αν βρίσκεστε σε αναζήτηση για μια αξιόπιστη εταιρία αποφράξεων στον Πειραιά, τότε η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ είναι αυτή που ψάχνετε. Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων, απολυμάνσεις, απεντομώσεις και αντλήσεις υδάτων στο Κερατσίνι, άμεσα και αποτελεσματικά.

Κύριο μέλημα της επιχείρησης είναι να αφήσει κάθε πελάτη της ευχαριστημένο με τις υπηρεσίες της, αναλαμβάνοντας να φέρει εις πέρας, κάθε είδους πρόβλημα της ζητηθεί. Έτσι φροντίζει να κρατά ενήμερο το προσωπικό της με τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο και να ανανεώνει τακτικά τον εξοπλισμό της, ώστε να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να φέρει εις πέρας κάθε είδους αποφράξεις Κερατσίνι, καθώς και καθαρισμούς αγωγών και αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών. Ακόμα αναλαμβάνει τον καθαρισμό σηπτικών φρεατίων και την άντληση κάθε χώρου που έχει πληγεί από την άμεση έλευση των υδάτων.

Αναλαμβάνοντας αποτελεσματικά τις παραπάνω υπηρεσίες όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε καθιερωθεί στο χώρο, δημιουργώντας παράλληλα ένα ταχέως αναπτυσσόμενο πελατολόγιο, που αφορά ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Για οποιαδήποτε απορία με τις υπηρεσίες μας, μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό μας κέντρο, οποιαδήποτε ώρα του 24ώρου το θελήσετε.

Αποφράξεις αποχετεύσεων και σε επαγγελματικούς χώρους στο Κερατσίνι

Οι αποφράξεις αποχετεύσεων δεν αφορούν μόνο τις κατοικίες. Έτσι αναλαμβάνουμε τις αποφράξεις στο Κερατσίνι και σε επαγγελματικούς χώρους. Για την εξυπηρέτησή τους, αναλαμβάνουμε:

 • Αποφράξεις βιοτεχνιών Κερατσίνι
 • Αποφράξεις εργοστασίων Κερατσίνι
 • Αποφράξεις βιομηχανικών χώρων Κερατσίνι
 • Αποφράξεις γραφείων Κερατσίνι
 • Αποφράξεις καταστημάτων Κερατσίνι
 • Αποφράξεις υπόγειων χώρων Κερατσίνι
 • Αποφράξεις parking Κερατσίνι

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Υπηρεσίες Αποφράξεων

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου Πειραιάς αναλαμβάνουν την αποτελεσματική εξυπηρέτηση κάθε χώρου. Παρακάτω σας ενημερώνουμε για τις υπηρεσίες που παρέχουμε σε κάθε χώρο, τόσο στο Κερατσίνι και τον Πειραιά, όσο και σε ολόκληρη την Αθήνα.

Αποφράξεις αποχετεύσεων Κερατσίνι

Αν παρατηρήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα που αφορά τις σωληνώσεις σας ή οσμές που προέρχονται από το αποχετευτικό σας δίκτυο, τότε κατά πάσα πιθανότητα να έχετε βουλωμένες σωληνώσεις και θα πρέπει άμεσα να απευθυνθείτε στην εταιρεία μας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, έρχεται στο χώρο σας με τον κατάλληλο εξοπλισμό και αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις στο Κερατσίνι και καθαρισμούς στεγανών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Διάγνωση με Κάμερα

Με τη χρήση από ειδικές κάμερες, μπορούμε να εντοπίσουμε κάθε είδους φθορά στις σωληνώσεις σας. Μαζί με το πρόβλημα, μπορούμε να εντοπίσουμε με απόλυτη ακρίβεια και το σημείο που προκαλεί τις διαρροές.

Έτσι επεμβαίνουμε άμεσα και με αποτελεσματικότητα λύνοντας το πρόβλημα, ώστε να μην προκληθεί ακόμα μεγαλύτερη ζημιά.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Άντληση Υδάτων

Η εταιρία μας αναλαμβάνει αντλήσεις υδάτων και αντλήσεις ομβρίων, τα οποία προκαλούνται συνήθως από πλημμύρες, βουλωμένες αποχετεύσεις και διαρροές.

Με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό που μας παρέχει η εταιρείας μας αναλαμβάνουμε να σας απαλλάξουμε από προβλήματα αρδεύσεων και την απότομη εισβολή νερού στον οικιακό ή τον επαγγελματικό χώρο σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Μηνιαίες συντηρήσεις

Ξεχάστε κάθε πρόβλημα που αφορά το αποχετευτικό σας δίκτυο. Συζητήστε με την εταιρεία μας για να βρείτε το κατάλληλο συμβόλαιο συντήρησης αποχετεύσεων για το χώρο σας. Μπορείτε να υπογράψετε μηνιαία, εξαμηνιαία ή ετήσια συνδρομή, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Στην ετήσια συνδρομή, σας κάνουμε έναν καθαρισμό ΔΩΡΟ.

Η τακτική συντήρηση και καθαρισμός των σωληνώσεων και των αποχετεύσεων του χώρου σας, σας εξασφαλίζει ότι δε θα πληγεί από μια μεγαλύτερης έκτασης ζημιά.

Απολυμάνσεις Κερατσίνι

Η απολύμανση του οικιακού σας χώρου είναι πολύ σημαντική για εσάς και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Εξασφαλίστε ένα πιο υγιές περιβάλλον για την οικογένειά σας, κάνοντας απολυμάνσεις στο Κερατσίνι.

Οι απολυμάνσεις σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως καταστήματα που πουλάνε τρόφιμα, εστιατόρια και καφέ, είναι απαραίτητη, τόσο για τους ανθρώπους που εργάζονται στην επιχείρηση, όσο και για τους πελάτες τους.

Απεντομώσεις Κερατσίνι

Ειδικά τους θερινούς μήνες, πολλά έντομα και τρωκτικά κατακλύζουν τις περιοχές του Κερατσινίου, με πολλά από αυτά να μας χαρίζουν πολλά τσιμπήματα, αλλά και αρρώστιες. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κάνουμε απεντομώσεις σε κάθε πληγέντα χώρο.

Έτσι η Αποφράξεις Κερατσίνι Απολυμάνσεις, αναλαμβάνουν απολυμάνσεις και απεντομώσεις στο Κερατσίνι, σε όλον τον Πειραιά και την υπόλοιπη Αθήνα, άμεσα και αποτελεσματικά. Και όλα αυτά με ειδικά φάρμακα τα οποία έχουν ελεγχθεί και εγκριθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων και είναι μη επιβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό και τα ζώα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Επικοινωνήστε μαζί μας

Οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας και τις χαμηλές τιμές σε αυτές που σας προσφέρουμε.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Περιοχές εξυπηρέτησης αποφράξεων

Η Αποφράξεις Κερατσίνι Απολυμάνσεις, αναλαμβάνει να εξυπηρετήσει το Κερατσίνι και τον Πειραιά, αλλά και κάθε περιοχή της Αθήνας άμεσα και αποτελεσματικά. Ενδεικτικά οι περιοχές που εξυπηρετούμε, είναι:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button