ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΘΑΣΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

210.42.21.626

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€! Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας 24 ώρες το 24ωρο

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ βρίσκεται στον χώρο εδώ και τρεις δεκαετίες περίπου πραγματοποιώντας αποφράξεις, απολυμάνσεις, απεντομώσεις, άντληση υδάτων, συντηρήσεις αποχετεύσεων και πολλά ακόμη στο Παλαιό Φάληρο αλλά και σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο Αττικής. 

Το προσωπικό μας αποτελείται από έμπειρους και άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς που σε συνδυασμό με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό είναι σε θέση να φέρει εις πέρας κάθε εργασία που θα του ζητηθεί. Πάντα φροντίζουμε το προσωπικό να είναι ενημερωμένο ώστε να αντιμετωπίζει κάθε περίπτωση ξεχωριστά με αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία.

Αναλαμβάνοντας αποτελεσματικά κάθε περίπτωση, έχουμε καθιερωθεί στο χώρο, δημιουργώντας παράλληλα ένα ταχέως αναπτυσσόμενο πελατολόγιο, που αφορά οικιακούς πελάτες αλλά και μεγάλες επιχειρήσεις και υπηρεσίες.

Με διαρκή 24ωρη εξυπηρέτηση είμαστε δίπλα σας ανά πάσα στιγμή με άμεση επέμβαση στην περιοχή που βρίσκεστε!

Αποφράξεις αποχετεύσεων και σε επαγγελματικούς χώρους στο Παλαιό Φάληρο

Εκτός από οικιακούς πελάτες η ομάδα της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ αναλαμβάνει να εξυπηρετήσει και επαγγελματικούς χώρους και υπηρεσίες. Έτσι αναλαμβάνουμε τις αποφράξεις αποχετεύσεων στο Παλαιό Φάληρο στα εξής:

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ Υπηρεσίες Αποφράξεων

Η πολυετής μας εμπειρία στο χώρο μας δίνει την δυνατότητα να ανταπεξέλθουμε σε περιπτώσεις αποφράξεων μικρής ή μεγάλης έκτασης. Διαβάζοντας παρακάτω θα ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας σε όλους τους χώρους στο Παλαιό Φάληρο, τον Πειραιά και σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο Αττικής. 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ Αποφράξεις αποχετεύσεων

Προβλήματα που αφορούν τις σωληνώσεις είναι ένα φαινόμενο που μπορεί να παρατηρηθεί συχνά σε οικίες και επαγγελματικές στέγες σε περίπτωση που το αμελήσετε. Εάν έχετε παρατηρήσει δυσάρεστες οσμές από το δίκτυο, ή φραγμένες σωληνώσεις που προκαλούν συσσώρευση νερού στο νεροχύτη, τον νιπτήρα, την λεκάνη ή την μπανιέρα σας θα πρέπει άμεσα να καλέσετε τους ειδικούς.

Λίγη ώρα μετά το τηλεφώνημά σας, άτομα από την ομάδα μας έρχονται στον χώρο σας, όπου και να βρίσκεστε πραγματοποιώντας αποφράξεις στο Παλαιό Φάληρο, καθαρισμό σωληνώσεων, πλύσιμο στεγανών και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ Διάγνωση με Κάμερα

Η διάγνωση του προβλήματος πολλές φορές μπορεί να είναι δυσκολότερο από την διαδικασία αποκατάστασης της φθοράς. Για αυτό ακριβώς τον λόγο αναλαμβάνουμε να εντοπίσουμε τη αιτία της βλάβης με χρήση ειδικών καμερών που μας βοηθούν να εντοπίσουμε με ακρίβεια το ελαττωματικό σημείο.

Έτσι επεμβαίνουμε άμεσα και με αποτελεσματικότητα λύνοντας το πρόβλημα, ώστε να μην προκληθεί ακόμα μεγαλύτερη ζημιά.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ Άντληση Υδάτων

Η Αθήνα σε περιόδους έντονων βροχοπτώσεων πλήττεται από πλημμύρες που μπορούν να προκαλέσουν φθορές σε ισόγεια, υπόγεια, γκαράζ και καταστήματα. Βέβαια, ένα τέτοιο γεγονός μπορεί να οφείλεται και σε πρόβλημα στις σωληνώσεις του χώρου σας με αποτέλεσμα μεγάλες ή μικρές ποσότητες νερού να καταλήγουν στο χώρο σας.

Η εταιρεία μας με τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει αναλαμβάνει την άντληση υδάτων στο Παλαιό Φάληρο. Τα λιμνάζοντα νερά είναι γνωστό πως εκτός από υλικές βλάβες μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας μιας και αναπτύσσονται μικρόβια και μούχλα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ Μηνιαίες συντηρήσεις

Τα προβλήματα στο δίκτυό σας μπορεί να οφείλονται σε ελλειπή συντήρησή του. Για αυτό ακριβώς τον λόγο, για να αποφύφετε κάθε πρόβλημα όπως φραγμένες σωληνώσεις μπορείτε να καταφύγετε σε ένα συμβόλαιο συντήρησης αποχετεύσεων.

Μπορείτε να επιλέξετε μηνιαία, εξαμηνιαία ή ετήσια συνδρομή, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Επιπλέον, στην ετήσια συνδρομή, σας κάνουμε έναν καθαρισμό ΔΩΡΟ.

Η τακτική συντήρηση και καθαρισμός των σωληνώσεων και των αποχετεύσεων, είναι η καλύτερη λύση ώστε να εξασφαλίσετε την ομαλή λειτουργία στο δίκτυό σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ Απολυμάνσεις Παλαιό Φάληρο

Τα μικρόβια και οι μικροοργανισμοί είναι πολύ εύκολο να αναπτυχθούν ακόμη και σε ένα μέρος που είναι καθαρό. Ειδικά όταν μιλάμε για επιχειρήσεις που υπάρχουν κοινόχρηστοι χώροι, η υγιεινή θα πρέπει να είναι πρωταρχικό σας μέλημα. Η εικόνα της επιχείρησης σας είναι πολύ σημαντική λεπτομέρεια για αυτό δώστε την προσοχή που πρέπει πραγματοποιώντας απολυμάνσεις στο Παλαιό Φάληρο. 

Απεντομώσεις Παλαιό Φάληρο

Τα έντομα, ιδιαίτερα το καλοκαίρι βρίσκουν την ευκαιρία να εξαπλώνονται και είναι σχετικά δύσκολο να τα αποτρέψετε με κλασικές μεθόδους. Οι αρρώστιες οι οποίες μπορούν να μεταδοθούν με το τσίμπημα των εντόμων είναι πολλές γι αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί.

Οι εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου αναλαμβάνει απολυμάνσεις και απεντομώσεις στο Παλαιό Φάληρο αλλά και σε ολόκληρο τον Πειραιά και την υπόλοιπη Αθήνα. Και όλα αυτά με ειδικά φάρμακα τα οποία έχουν ελεγχθεί και εγκριθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων και είναι μη επιβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό και τα ζώα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ Επικοικωνήστε μαζί μας

Οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ και να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας και τις χαμηλές τιμές σε αυτές που σας προσφέρουμε.

Περιοχές εξυπηρέτησης αποφράξεων

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να εξυπηρετήσει το Παλαιό Φάληρο και τον Πειραιά, αλλά και κάθε περιοχή της Αθήνας άμεσα και αποτελεσματικά. Ενδεικτικά οι περιοχές που εξυπηρετούμε, είναι:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button