ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΘΑΣΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ

210.42.21.626

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€! Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας 24 ώρες το 24ωρο

Η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ στον Πειραιά είναι ενεργή στον χώρο των αποφράξεων εδώ και 30 χρόνια και είναι σε θέση να αναλάβει τόσο εργασίες που αφορούν τις αποφράξεις αποχετεύσεων όσο και στις απολυμάνσεις, στις απεντομώσεις και στην άντληση των υδάτων από το χώρο σας.

Το προσωπικό της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ λαμβάνει την κατάλληλη εκπαίδευση και ενημέρωση για τη χρήση κάθε νέας τεχνολογίας που αφορά το αντικείμενό μας καθώς η εταιρεία μας φροντίζει να εξοπλίζεται με κάθε νέο μηχάνημα που εξυπηρετεί στην βελτίωση και την αμεσότητα στις αποφράξεις αποχετεύσεων. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που είμαστε οι καταλληλότεροι γι αυτού του είδους τις εργασίες στην περιοχή του Μοσχάτου.

Κάθε εργασία που είναι σχετική με την άντληση των υδάτων και με τις αποφράξεις των αποχετεύσεων, όσο βουνό κι αν φαίνεται, για εμάς είναι απλά υπόθεση ρουτίνας και θα την αντιμετωπίσουμε άμεσα και αποτελεσματικά. Επιπλέον αναλαμβάνουμε και τον καθαρισμό των αγωγών αλλά και το πλύσιμο των στεγανών Μοσχάτο.

Με ένα σας κάλεσμα το προσωπικό μας θα ανταποκριθεί άμεσα και θα έρθει στο χώρο σας έχοντας εξοπλιστεί με τα κατάλληλα εργαλεία και μηχανήματα ανάλογα με την περίπτωση για την οποία μας καλέσατε, όπως για παράδειγμα με λάστιχα μισής και μίας ίντσας, με βυτιοφόρα και με φορτηγά ώστε να μπορέσουν να φέρουν σε πέρας τον καθαρισμό των φρεατίων αλλά και την άντληση των υδάτων από χώρους που έχουνε πρόβλημα λόγω της βροχής ή κάποιας ενδεχόμενης βλάβης στο αποχετευτικό σύστημα.

Η εταιρεία μας Αποφράξεις Αντωνίου έρχεται πρώτη στις προτιμήσεις σας λόγω της ποιότητας και της αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών που παρέχουμε, του άρτια καταρτισμένου προσωπικού και των τελευταίας τεχνολογίας μηχανημάτων που διαθέτουμε.

Επίσης είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως, τόσο για τις αποφράξεις στο Μοσχάτο, όσο και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας, μπορείτε να μας καλέσετε ανά πάσα ώρα και στιγμή μέσα στο 24ωρο.

Αναλαμβάνουμε αποφράξεις επαγγελματικών χώρων στο Μοσχάτο

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλων των ειδών αποφράξεις στο Μοσχάτο, τόσο σε επαγγελματικούς όσο και σε ιδιωτικούς χώρους. Ακολουθεί μια ενδεικτική λίστα με κάποιους από τους χώρους που έχουμε εξυπηρετήσει έως και σήμερα:

 • Αποφράξεις βιοτεχνιών Μοσχάτο
 • Αποφράξεις εργοστασίων Μοσχάτο
 • Αποφράξεις βιομηχανικών χώρων Μοσχάτο
 • Αποφράξεις γραφείων vΜοσχάτο
 • Αποφράξεις καταστημάτων Μοσχάτο
 • Αποφράξεις υπόγειων χώρων Μοσχάτο
 • Αποφράξεις parking Μοσχάτο

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ Υπηρεσίες Αποφράξεων

Οι υπηρεσίες και οι παροχές μας έχει αποδειχθεί ότι χαρακτηρίζονται από ποιότητα και αποτελεσματικότητα εδώ και 30 χρόνια εργασιών. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει ένα μεγάλο εύρος εργασιών στο Μοσχάτο όπως ενδεικτικές είναι αυτές που αναφέρονται παρακάτω.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ Αποφράξεις Αποχετεύσεων

Αν στο σπίτι ή στην επιχείρησή σας παρατηρείτε κάποιο πρόβλημα όπως νερά που συσσωρεύονται, τότε το αυτό που συμβαίνει είναι πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το υδραυλικό δίκτυο των σωληνώσεων και ενδεχομένως υπάρχει κάποιο σημείο όπου οι σωλήνες είναι βουλωμένοι.

Για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα μία και καλή, αυτό που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε κάποιον ειδικό επαγγελματία ο οποίος διαθέτει τόσο την τεχνογνωσία, όσο την πείρα και τα μηχανήματα για να δώσει μια οριστική λύση στο πρόβλημα αυτό.

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας μας θα έρθει στον χώρο σας εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα εργαλεία που είναι κατάλληλα για τις αποφράξεις αποχετεύσεων στο Μοσχάτο, τον καθαρισμό των αγωγών, τις αποφράξεις και το πλύσιμο των στεγανών και όλα αυτά σε μια εξαιρετική σχέση τιμής και ποιότητας υπηρεσιών.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ Διάγνωση με κάμερα

Το σύστημα των σωληνώσεων μπορεί να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα σε κάποιο σημείο το οποίο είναι πολύ βαθιά μέσα στο δίκτυο. Για τον λόγο αυτό έχουμε φροντίσει να έχουμε στην διάθεσή μας ειδικό εξοπλισμό και ειδικές κάμερες με τις οποίες θα μπορέσουμε να βρούμε ακριβώς την τοποθεσία του σημείου όπου έχει βουλώσει η σωλήνα με αποτέλεσμα μετά να μπορέσουμε να το λύσουμε με ευκολία χωρίς να χρειαστεί να σπαταλήσετε πολύ από τον πολύτιμο χρόνο σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ Άντληση Υδάτων

Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με νερά που λιμνάζουν και τα οποία δεν μπορείτε να τα απομακρύνετε από το χώρο σας, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ζημιές τότε η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου στον Πειραιά είναι η απάντηση στις αναζητήσεις σας.

Εμείς θα φροντίσουμε να απομακρύνουμε τα νερά που συσσωρεύονται από τη βροχή ή από κάποια βλάβη στο αποχετευτικό σύστημα.

Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός τον οποίο διαθέτουμε είναι αυτός που μας κάνει τους καταλληλότερους για να αναθέσετε την άντληση υδάτων του χώρου σας και εμείς θα καταφέρουμε να σας απαλλάξουμε από το πρόβλημα όσο μεγάλη κι αν είναι η έκταση αυτού.

Πλημμυρισμένα υπόγεια, κοινόχρηστοι χώροι, ανελκυστήρες και άλλοι χώρους που έχουν πληγεί από κάποια καταιγίδα ή από κάποια βλάβη στις αποχετεύσεις για εμάς είναι ρουτίνα και θα σας απαλλάξουμε από την ταλαιπωρία μία και καλή.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ Μηνιαίες συντηρήσεις

Το αποχετευτικό δίκτυο και η μη συντήρησή του είναι τα αίτια δυσάρεστων οσμών και άβολων καταστάσεων. Για το λόγο αυτό, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να φροντίζετε για τον τακτικό καθαρισμό των αποχετεύσεων του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Στην εταιρεία μας μπορείτε να κλείσετε ένα συμβόλαιο συντήρησης αποχετεύσεων που μπορεί να έχει μηνιαία ισχύ, εξαμηνιαία ισχύ αλλά και ετήσια ισχύ εξασφαλίζοντας έτσι την υγιεινή του χώρου σας. Στην περίπτωση που κλείσετε κάποιο ετήσιο συμβόλαιο η εταιρεία μας σας κάνει ΔΩΡΟ έναν καθαρισμό.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ Απολυμάνσεις Μοσχάτο

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ είναι σε θέση να αναλάβει οποιαδήποτε υπηρεσία απολύμανσης επιθυμείτε και χρειάζεστε τόσο στον επαγγελματικό σας χώρο όσο και στον χώρο του σπιτιού σας.

Ειδικά στις περιπτώσεις όπου έχουμε να κάνουμε με χώρους εστίασης και γενικότερου υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως για παράδειγμα είναι οι καφετέριες και τα εστιατόρια, είναι πάρα πολύ σημαντικό να φροντίζουμε να κάνουμε απολυμάνσεις στο Μοσχάτο έτσι ώστε να απομακρύνονται και να αποφεύγονται τα μικρόβια και οι παθογόνοι οργανισμοί.

Οι εταιρεία Απολυμάνσεις Μοσχάτο είναι η ιδανική λύση για να διαφυλάξουμε την υγιεινή του χώρου μας αλλά και την εικόνα που βγάζουμε προς τα έξω.

Απεντομώσεις Μοσχάτο

Στα σπίτια που είναι τοποθετημένα σε περιοχές κοντά σε θάλασσα πολλές φορές, ειδικά κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, θα παρατηρήσει κανείς την έντονη παρουσία εντόμων όπως κουνούπια, τσιμπούρια αλλά και άλλα παράσιτα που πέρα από ενοχλητικά μπορεί να είναι και επιβλαβή για την υγεία μας.

Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να μας καλέσετε και το ειδικό μας συνεργείο που αναλαμβάνει απολυμάνσεις και απεντομώσεις στο Μοσχάτο, όπως και απεντομώσεις στον Πειραιά αλλά και απεντομώσεις στην Αθήνα.

Τα φαρμακευτικά σκευάσματα τα οποία χρησιμοποιούμε για να επιλύσουμε το θέμα έχουνε περάσει από όλους τους απαιτούμενους ελέγχους και έχει διαπιστωθεί πως δεν είναι σε θέση να βλάψουν το περιβάλλον και την υγεία μας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ Επικοινωνήστε μαζί μας

Μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο κάθε ώρα του 24ώρου. Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μας, θα είναι άμεσα διαθέσιμος για να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ Περιοχές εξυπηρέτησης αποφράξεων

Πρωτοπόρος στις αποφράξεις αποχετεύσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα, η Αποφράξεις Μοσχάτο Απολυμάνσεις, αναλαμβάνει να εξυπηρετήσει τον Μοσχάτο και ολόκληρη την περιοχή του Πειραιά, με ταχύτητα και τον επαγγελματισμό που τη διακρίνει. Ενδεικτικά οι περιοχές που αναλαμβάνει να εξυπηρετήσει είναι:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button