ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ποια είναι τα κριτήρια για να επιλέξουμε μία εταιρεία αποφράξεων;

Η επιλογή της κατάλληλης αποφρακτικής εταιρείας είναι μια σημαντική υπόθεση για ιδιώτες και εξίσου επιχειρηματίες. Πλέον στον Πειραιά και σε όλες τις περιοχές της Αττικής δραστηριοποιείται μεγάλος αριθμός εταιρειών αποφράξεων κάνοντας την επιλογή ακόμα πιο δύσκολη. Εκτός από την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών ένας άλλος σημαντικός παράγοντας που λαμβάνει ο πελάτης είναι το κόστος της εργασίας.

Η εταιρεία Αποφράξεις Πειραιάς λειτουργεί όλες τις μέρες 24 ώρες το 24ωρο, εξυπηρετεί σε όλες της περιοχές της Αττικής και κατέχει 30 χρόνια εμπειρία στο συγκεκριμένο κλάδο.

Οι πιο συνηθισμένες παροχές που προσφέρει μια αποφρακτική εταιρεία είναι:

 • Ξεβούλωμα σωλήνων Πειραιάς
 • Καθαρισμός αποχέτευσης Πειραιάς
 • Καθαρισμός φρεατίου Πειραιάς
 • Ξεβούλωμα νιπτήρα Πειραιάς
 • Ξεβούλωμα νεροχύτη Πειραιάς
 • Ξεβούλωμα λεκάνης Πειραιάς
 • Ξεβούλωμα μπανιέρας Πειραιάς
 • Καθαρισμός με μέθοδο υδρορροής Πειραιάς
 • Αποφράξεις σιφονιού Πειραιάς

Το φράξιμο των σωληνώσεων είναι ένα γνωστό φαινόμενο το οποίο μπορεί να αντιμετωπίσει με επιτυχία ο επαγγελματίας, χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό. Πολλές φορές απαιτείται και η χρήση χημικών ουσιών για να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα.  Τα αποφρακτικά υγρά είναι χημικές ουσίες, η χρήση των οποίων πρέπει να γίνεται από έμπειρους και καταρτισμένους επαγγελματίες του κλάδου γιατί αλλιώς μπορεί να προκαλέσει φθορές σε σωλήνες, σωληνώσεις και αποχετεύσεις.

Αρχικά μια εταιρεία αποφράξεων όπως η Αποφράξεις Πειραιάς πρέπει να κατέχει και να είναι πλούσια με εξειδικευμένους και άρτια καταρτισμένους τεχνικούς ξεχωρίζει για το μεράκι και την αγάπη για την δουλειά του. Ειδικότερα, ένα συνεργείο αποφράξεων οφείλει να προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε προβλήματος και με σωστή διαχείριση στις αποφράξεις, να προχωρά στην επίλυση του άμεσα και έξυπνα, δίχως αναμονή οποιαδήποτε στιγμή κρίνεται αναγκαίο.

Πέραν των παραπάνω, η διαδικασία της απόφραξης είναι αλληλένδετη με τον καθαρισμό ή την συντήρηση της αποχέτευσης, ώστε να υφίσταται σωστή αντιμετώπιση του προβλήματος με οριστικό αποτέλεσμα, χωρίς κανένα φόβο δημιουργίας ίδιων ή νέων προβλημάτων

Τα σημαντικότερα κριτήρια για επιλογή σωστής εταιρίας αποφράξεων που πρέπει να εξεταστούν είναι τα ακόλουθα:

1. Ανταπόκριση και επίλυση του υδραυλικού προβλήματος

Η αντιμετώπιση που θα έχετε στην τηλεφωνική σας συνομιλία με το τηλεφωνικό κέντρο αποφράξεων θα σας δώσει σίγουρα κάποια σημάδια για την σοβαρότητα και την υπευθυνότητα της εταιρείας που καλείτε. Ο χρόνος που θα χρειαστεί να σας απαντήσουν, η ευγένεια με την οποία θα αντιμετωπιστείτε, η ταχύτητα στην δουλειά που θα σας υποσχεθούν και η γενικότερη διάθεση για να επιλύσουν το  υδραυλικό και αποφρακτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζετε είναι πολύ σημαντικά.

2. Οικονομικό κόστος της κατάλληλης εταιρίας αποφράξεων

Το οικονομικό κόστος στις αποφράξεις αποτελεί το πιο σημαντικό παράγοντα επιλογής της κατάλληλης εταιρείας. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι μια υπερβολικά χαμηλή δελεαστική τιμή θα πρέπει να αποτελεί αυτοσκοπό στην επιλογή μας. Το κατάλληλο θα ήταν να κάνετε μια έρευνα για αποφρακτικές εταιρίες για να μπορέσετε να διαλέξετε την πιο καλύτερη και ανταποδοτική προς τις εργασίες και αποφράξεις που θα ακολουθήσουν.

Σίγουρα και είναι αλήθεια πως οποιαδήποτε αποφρακτική εταιρεία  πρέπει να σέβεται τον πελάτη της και όσο μπορεί να είναι συνεπής και αποτελεσματική συν να παρέχει τς σωστές φορολογικές αποδείξεις και να μην  εκμεταλλεύεται  τον καταναλωτή που είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

3. Σύγχρονος και άριστος εξοπλισμός της αποφρακτικής εταιρίας

Ο σύγχρονος εξοπλισμός που θα χρησιμοποιηθεί αποτελεί επίσης σημαντικό κριτήριο και θα πρέπει να είστε ενήμεροι σχετικά με την αρτιότητά του, όσον αυτό καθίσταται δυνατό. Μη δεχτείτε συνεργείο χωρίς σύγχρονο και άριστο εξοπλισμό, που θα είναι ικανό να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του προβλήματος ανεξαρτήτως βαθμού δυσκολίας γιατί προσφέρονται και αρκετοί επιτήδειοι με απαρχαιωμένα ή ερασιτεχνικά μηχανήματα που αποτελούν σοβαρό κίνδυνο και για το εσωτερικό των σωλήνων αποχέτευσης αλλά και θα επιδεινώσουν την όλη κατάσταση.

4. Συστάσεις και πελατολόγιο αποφρακτικής εταιρίας

Μη διστάσετε να ζητήσετε κάποιες συστάσεις από ήδη υπάρχοντες πελάτες της εταιρείας αποφράξεων ΠειραιάςΌλες οι σοβαρές αποφρακτικές εταιρείες έχουν σταθερό και μόνιμο πελατολόγιο γιατί εκτελούν συμβόλαια συντήρησης καθαρισμού φρεατίων και αποχετευτικών αγωγών για να αποφεύγονται οι

 • Αποφράξεις μεγάλων πολυκατοικιών Πειραιάς
 • Αποφράξεις εμπορικών κέντρων Πειραιάς
 • Αποφράξεις ξενοδοχείων Πειραιάς
 • Αποφράξεις νοσοκομείον Πειραιάς 
 • Αποφράξεις βιοτεχνιών Πειραιάς
 • Αποφράξεις βιομηχανιών Πειραιάς

οπότε θα μπορούσατε για να σιγουρευτείτε να κάνετε και μερικά τηλέφωνα σε κάποιους από αυτούς.

Μην βιάζεστε να διαλέξετε την ποιο φθηνή αποφρακτική εταιρεία για να προλάβετε η να φτιάξετε την βλάβη που δημιουργήθηκε. Συνήθως πολύ χαμηλές τιμές δεν παρέχουν την σωστή και αποτελεσματική εργασία όπως κανονικά θα έπρεπε στις αποφράξεις.

Δείτε περισσότερες συμβουλές αποφράξεων στον Πειραιά:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button