Ό,τι-πρέπει-να-ξέρετε-για-τον-καθαρισμό-αποχέτευσης

Ό,τι πρέπει να ξέρετε για τον καθαρισμό αποχέτευσης

Οι ιδιοκτήτες σπιτιού έχουν πολλές ευθύνες για να κρατήσουν τα πάντα σε λειτουργία. Ένα από αυτά τα καθήκοντα είναι ο προγραμματισμός του καθαρισμού της αποχέτευσης. Η αποχέτευση έχει σταθερή χωρητικότητα αποθήκευσης. Όταν το ρεζερβουάρ σας γεμίσει, πρέπει να το βγάλετε έξω διαφορετικά θα αποτύχει να λειτουργήσει σωστά. Εάν συμβεί αυτό, έχετε να αντιμετωπίσετε ένα τεράστιο, δύσοσμο χάος.

Η Αποφράξεις Πειραιάς παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού που θα διατηρήσουν την ομαλή λειτουργία του υδραυλικού σας συστήματος. Είμαστε αδειοδοτημένοι, πιστοποιημένοι και ασφαλισμένοι, εγγυώντας ότι θα έχετε τα επαγγελματικά αποτελέσματα που περιμένετε και αξίζετε.

Εάν δεν έχετε ιδέα πού βρίσκεται ή πώς λειτουργεί η σηπτική σας δεξαμενή, δεν είστε μόνοι. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού δεν σκέφτονται καν το σηπτικό τους σύστημα μέχρι να αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα. Το πρώτο βήμα για να φροντίσετε καλύτερα τη σηπτική σας δεξαμενή είναι να μάθετε λίγα πράγματα για αυτήν. Υπάρχουν μερικά βασικά στοιχεία που κάθε ιδιοκτήτης σπιτιού πρέπει να γνωρίζει σχετικά με την άντληση μιας σηπτικής δεξαμενής.

Πόσο συχνά πρέπει να προγραμματίζετε τον καθαρισμό αποχέτευσης;

Η αποχέτευση σας πρέπει να καθαρίζεται τακτικά από στερεά απόβλητα, για να αποφύγετε προβλήματα. Ανεξάρτητα από το μέγεθος της, θα πρέπει να καθαριστεί όταν το στερεό υλικό γεμίσει το 30% έως 50% της χωρητικότητας της δεξαμενής. Κατά γενικό κανόνα, θα πρέπει να καθαρίζετε την αποχέτευση κάθε ένα έως τρία χρόνια, για να βεβαιωθείτε ότι είναι σε θέση να λειτουργεί σωστά.

Το αν χρειάζεστε καθαρισμό αποχέτευσης μία φορά το χρόνο ή μόνο κάθε τρία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις συνήθειες της οικογένειάς σας. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να αυξήσουν την ανάγκη σας για συχνό καθαρισμό.

Μπορώ να μειώσω την ανάγκη για συχνό καθαρισμό αποχέτευσης;

Υπάρχουν τρόποι να μειώσετε την ανάγκη σας για συχνή άντληση της σηπτικής σας δεξαμενής. Σκεφτείτε αυτές τις γρήγορες αλλαγές για να μειώσετε την ποσότητα των απορριμμάτων που εισέρχονται στους σωλήνες σας.

Προσέχετε τι ξεπλένετε

Οι τουαλέτες σας έπρεπε να έχουν λύματα και χαρτί υγείας. Όταν ξεπλένονται άλλα πράγματα, όπως είδη υγιεινής, σκουπίδια ή χαρτοπετσέτες, η αποχέτευση σας όχι μόνο γεμίζει πιο γρήγορα, αλλά μπορεί να καταστραφεί.

Μειώστε τη χρήση νερού

Μπορείτε να μειώσετε την ανάγκη σας για συχνή άντληση μειώνοντας την ποσότητα του νερού που πηγαίνει στην αποχέτευση. Η εγκατάσταση εξαρτημάτων χαμηλής ροής μπορεί να μειώσει σημαντικά την ποσότητα νερού που χρησιμοποιείτε χωρίς να θυσιάσετε τίποτα. Επιπλέον, η μείωση της χρήσης νερού θα είναι εμφανής στον ετήσιο λογαριασμό νερού σας.

Η διαδικασία καθαρισμού αποχέτευσης

Η επικοινωνία με έναν επαγγελματία για την εκτέλεση εργασιών στο σπίτι σας μπορεί να είναι εκφοβιστική. Ειδικά αν δεν έχετε ιδέα τι πρόκειται να συμβεί. Βοηθάει να γνωρίζετε τι θα συμβεί όταν επικοινωνήσετε με τον επαγγελματία υδραυλικό σας για την άντληση της σηπτικής δεξαμενής σας. Ακολουθεί μια ματιά στη διαδικασία καθαρισμού, βήμα προς βήμα.

Εντοπισμός της αποχέτευσης

Η άντληση δεν ξεκινά τη στιγμή που φτάνει η εταιρεία υδραυλικών. Το πρώτο βήμα είναι να εντοπίσετε την αποχέτευση. Μόλις οι επαγγελματίες εντοπίσουν τη σηπτική σας δεξαμενή, θα πρέπει να την ξεθάψουν. Στη συνέχεια, θα την ανοίξουν.

Επιθεωρήστε τη στάθμη της αποχέτευσης

Με τα καπάκια πρόσβασης ανοιχτά, ο επαγγελματίας σας μπορεί να δει τι πραγματικά συμβαίνει μέσα. Αυτή είναι μια τέλεια ευκαιρία για να δουν αν υπάρχει κάτι άλλο λάθος με τη δεξαμενή σας.

Θα ελέγξουν τη στάθμη των υγρών και θα τη συγκρίνουν με την έξοδο της σηπτικής δεξαμενής. Εάν η στάθμη των υγρών είναι κάτω από την πρόσβαση στην έξοδο, μπορεί να υπάρχει διαρροή. Εάν η στάθμη είναι πάνω από τον σωλήνα εξόδου, μπορεί να έχετε πρόβλημα με κάποιον σωλήνα.

Ξεκινήστε τη διαδικασία καθαρισμού αποχέτευσης

Μόλις ο επαγγελματίας σας διαπιστώσει ότι δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα που σας προκαλούν προβλήματα, η διαδικασία καθαρισμού μπορεί να ξεκινήσει. Ένας εύκαμπτος σωλήνας θα κατέβει στη δεξαμενή.

Αυτός ο σωλήνας είναι συνδεδεμένος με μια αντλία η οποία θα απομακρύνει με ηλεκτρική σκούπα τα απόβλητα από τη σηπτική σας δεξαμενή και σε μια δεξαμενή του φορτηγού. Αυτό θα αφαιρέσει όλα τα στερεά και υγρά απόβλητα.

Κατά τη διαδικασία καθαρισμού, υπάρχουν πολλά να κάνει ο τεχνικός σας. Ένα θέμα που θα αναζητήσουν είναι η επιστροφή. Μια σημαντική ποσότητα αντίστροφης ροής θα μπορούσε να υποδηλώνει ένα εφεδρικό στοιχείο στο πεδίο αποστράγγισης.

Επιμελής καθαρισμός

Μόλις αφαιρεθεί το μεγαλύτερο μέρος των απορριμμάτων, η αποχέτευση σας θα καθαριστεί πλήρως. Κάθε εναπομείναν απόβλητο υλικό θα αφαιρεθεί από τις γωνίες της αποχέτευση σας και έπειτα θα ακολουθήσει το ξέπλυμα.

Ελέγξτε την άδεια αποχέτευση

Όταν η αποχέτευση έχει καθαριστεί πλήρως, ο επαγγελματίας σας θα επιθεωρήσει το εσωτερικό για τυχόν προβλήματα. Θα ελέγξουν για τυχόν διαρροές ή ζημιές. Εάν ανακαλυφθεί οποιοδήποτε πρόβλημα, θα πρέπει να συζητηθεί και να συμφωνηθεί ένα σχέδιο επισκευής.

Επαγγελματικός καθαρισμός αποχέτευσης

Παρέχουμε μεγάλη γκάμα υδραυλικών υπηρεσιών εδώ και πολλά χρόνια σε ολόκληρο τον Πειραιά. Προσφέρουμε υπηρεσίες άντλησης, καθαρισμού, εγκατάστασης και επισκευής αποχετεύσεων στον Πειραιά. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία, το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα χαρεί να σας συμβουλεύσει και να σας ενημερώσει για το τι να περιμένετε.

Έχουμε πολυετή πείρα στη φροντίδα των αποχετεύσεων και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε πώς να διατηρήσετε τη δική σας να λειτουργεί καλύτερα για πολύ περισσότερο. Μπορούμε να προγραμματίσουμε τα μελλοντικά σας ραντεβού για καθαρισμό αποχέτευσης για εσάς, ώστε να μην ανησυχείτε για τίποτα.

Δείτε περισσότερες περιοχές αποφράξεων:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button