7-ενδείξεις-ότι-η-αποχέτευση-χρειάζεται-καθαρισμό

7 ενδείξεις ότι η αποχέτευση χρειάζεται καθαρισμό

Συνήθως, οι αποχετεύσεις πρέπει να αντλούνται κάθε χρόνο, ανάλογα με το σύστημα και τη χρήση του. Αν αγνοήσετε τα σημάδια ότι η αποχέτευση σας είναι γεμάτη μπορεί να οδηγήσει σε ακατάστατες και δαπανηρές επισκευές και πιθανά προβλήματα ασφάλειας. Ακολουθούν οι 7 κορυφαίες προειδοποιητικές ενδείξεις ότι η αποχέτευση είναι γεμάτη και χρειάζεται καθαρισμό και τι να κάνετε αν τις παρατηρήσετε.

Ποια είναι τα σημάδια ότι η αποχέτευση είναι γεμάτη; Λοιπόν, ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι μια αποχέτευση έχει ένα επίπεδο που θεωρείται φυσιολογικά γεμάτο. Αυτή είναι η τυπική ποσότητα επιπέδου λειτουργίας, η οποία είναι μερικά εκατοστά από την κορυφή της αποχέτευσης. Ωστόσο, θα πρέπει να αφήσετε την επιθεώρηση των επιπέδων της αποχέτευσης σε έναν επαγγελματία λόγω της έκθεσης σε επικίνδυνα αέρια και βακτήρια.

1. Υπερχείλιση νερού λυμάτων

Ένα από τα χειρότερα και πιο επικίνδυνα σημάδια ότι η αποχέτευση είναι γεμάτη είναι εάν υπάρχει υπερχείλιση λυμάτων. Ένα σημαντικό σημάδι είναι εάν πατήσετε το καζανάκι και υπάρχει νερό σε άλλα σημεία, όπως η μπανιέρα. Μερικές φορές, μπορεί επίσης να σημαίνει φράξιμο, αλλά οποιαδήποτε κατάσταση πρέπει να αντιμετωπιστεί αμέσως.

Εάν παρατηρήσετε ότι τα λύματα συσσωρεύονται σε κάποια από τις αποχετεύσεις σας, πρέπει να αποφύγετε τη χρήση νερού και να καλέσετε έναν επαγγελματία υδραυλικό της Αποφράξεις Αντωνίου το συντομότερο δυνατό.

2. Οι σωλήνες κάνουν ήχους γουργουρίσματος

Εάν ακούτε γάργαρους ήχους που προέρχονται από τους σωλήνες σας, είναι ένα από τα ενδεικτικά σημάδια ότι η αποχέτευση είναι γεμάτη.

Αυτό μπορεί να είναι ένδειξη ότι η αποχέτευση σας είναι υπερβολικά γεμάτη με στερεά απόβλητα και αυτό δεν επιτρέπει την απόρριψη των λυμάτων. Φυσικά, οι σωλήνες που φουσκώνουν και γουργουρίζουν μπορεί επίσης να προέρχονται από φραγμένους σωλήνες. Γι’ αυτό είναι ζωτικής σημασίας να καλέσετε έναν επαγγελματία εάν οι σωλήνες σας κάνουν περίεργους θορύβους.

3. Το νερό αποστραγγίζεται αργά

Εάν οι σωλήνες σε ολόκληρο το σπίτι σας αργούν να στραγγίσουν, μπορεί να είναι φράξιμο στον κύριο σωλήνα ή η αποχέτευση σας είναι γεμάτη. Όταν η αποχέτευση είναι πολύ γεμάτη, δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά, γεγονός που θα κάνει το νερό να μην αποστραγγίζεται σωστά.

Ωστόσο, εάν το πρόβλημα παρουσιάζεται σε ένα δωμάτιο και όχι σε ολόκληρο το σπίτι, μπορεί να είναι μεμονωμένο φράξιμο ενός σωλήνα ή πρόβλημα υδραυλικών εγκαταστάσεων.

4. Δυσάρεστες οσμές στο σπίτι ή την αυλή σας

Εάν παρατηρήσετε αποκρουστικές μυρωδιές που μυρίζουν σαν σάπια αυγά στο σπίτι ή την αυλή σας, αυτό είναι ένα τεράστιο προειδοποιητικό σημάδι ότι σας αποχέτευση έχει προβλήματα. Υπάρχουν μερικά πράγματα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τη βρώμα της σας, όπως είναι οι βουλωμένοι σωλήνες. Αλλά μπορεί επίσης να είναι σημάδι ότι η αποχέτευση είναι γεμάτη.

Τα πρωτογενή αέρια που υπάρχουν στις αποχετεύσεις είναι το υδρόθειο και το μεθάνιο. Η μακροχρόνια έκθεση μπορεί να προκαλέσει μια σειρά από προβλήματα υγείας και μπορεί να είναι ακόμη και θανατηφόρα. Επομένως, ακολουθήστε τη μύτη σας και αν μυρίσετε οτιδήποτε θυμίζει οσμή θείου, καλέστε αμέσως έναν επαγγελματία υδραυλικό της Αποφράξεις Πειραιάς.

5. Λιμνούλες νερού στην αυλή σας

Έχετε λίμνες νερού στην αυλή σας κοντά στη σηπτική αποχέτευση ή στο αποχετευτικό σας πεδίο; Οι πιθανότητες είναι ότι η αποχέτευση σας έχει ξεχειλίσει και γι’ αυτό έχετε στάσιμο νερό κοντά στη αποχέτευση. Τα λύματα δεν έχουν πού να πάνε παρά να βγουν.

Αυτό το νερό μπορεί να περιέχει βακτήρια και είναι πολύ πιθανόν επικίνδυνο. Μην αφήνετε κατοικίδια ή παιδιά κοντά σε αυτό και επιθεωρήστε την αποχέτευση το συντομότερο δυνατό.

6. Μύγες γύρω από την αποχέτευση

Εάν έχετε μικροσκοπικές μύγες που βουίζουν τριγύρω, μπορεί να είναι σημάδι ότι η αποχέτευση είναι γεμάτη ή υπάρχει πρόβλημα με τους σωλήνες. Έτσι, μια υπερβολικά γεμάτη αποχέτευση παρέχει ένα έδαφος αναπαραγωγής για αυτά τα μικρά παράσιτα. Έχουν πολύ μικρό μέγεθος, αλλά θα τα παρατηρήσετε να αιωρούνται γύρω από μπανιέρες, νεροχύτες και ντους.

7. Το γρασίδι φαίνεται πλούσιο

Εάν παρατηρήσετε μια περιοχή στην αυλή σας με καταπράσινο γρασίδι ή μια περιοχή που είναι σταθερά υγρή, μπορεί να σημαίνει ότι η αποχέτευση έχει προβλήματα. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε έναν βουλωμένο σωλήνα που ή μπορεί να είναι ότι η αποχέτευση δεν λειτουργεί σωστά ή είναι γεμάτη.

Τα λύματα παρέχουν «λίπασμα» και επιπλέον νερό, το οποίο κάνει το γρασίδι να γίνει πιο υγιές. Δυστυχώς, αυτό δεν είναι καλό και πρέπει να ελέγξετε την αποχέτευση σς για να καταλάβετε τι προκαλεί το πρόβλημα.

Τι πρέπει να κάνω εάν η αποχέτευση δείχνει σημάδια ότι είναι γεμάτη;

Θα πρέπει να καλέσετε έναν υδραυλικό της Αποφράξεις Πειραιάς στο σπίτι σας στον Πειραιά εάν έχετε σημάδια ότι η αποχέτευση είναι γεμάτη. Θα εντοπίσουν και θα ελέγξουν τη αποχέτευση σας και θα προχωρήσουν στην άντληση και στον καθαρισμό της εάν είναι γεμάτη.

Εμπιστευτείτε την εταιρεία Αποφράξεις Πειραιάς για να δώσει τέλος στο βούλωμα της δικής σας αποχέτευσης. Άμεσα, γρήγορα, με άψογο επαγγελματισμό και με χαμηλές τιμές θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες απόφραξης που θα σας προσφέρουμε με 24ωρη υποστήριξη στον Πειραιά.

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης για την Αποφράξεις Πειραιάς:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button