5-τρόποι-αποτρέψετε-υπερχείλιση-αποχέτευσης

5 Τρόποι να αποτρέψετε την υπερχείλιση αποχέτευσης

Παρόλο που δεν μπορείτε να σταματήσετε μία κακώς σχεδιασμένη δημοτική αποχέτευση να γυρίζει απορρίμματα στο σπίτι σας, έχετε επιλογές για να αποτρέψετε την υπερχείλιση αποχέτευσης από άλλες αιτίες.

Επειδή ορισμένοι από τους λόγους που προκαλούν υπερχείλιση αποχέτευσης βρίσκονται υπό τον έλεγχό σας, μπορείτε επίσης να αποφύγετε το πρόβλημα εντελώς.

1. Παλιές γραμμές αποχέτευσης

Παρόλο που ενδέχεται να μην εμφανιστεί αμέσως πρόβλημα με παλιές γραμμές αποχέτευσης, πιθανότατα θα εμφανιστούν στο μέλλον. Οι υδραυλικοί συνήθως χρησιμοποιούσαν χυτοσίδηρο ή πήλινους σωλήνες πριν από δεκαετίες. Και τα δύο υλικά είναι πιο εύθραυστα από τις διαθέσιμες σύγχρονες πλαστικές σωληνώσεις που χρησιμοποιούν τώρα πια.

Οι ρίζες των δέντρων μπορούν να διεισδύσουν γρήγορα σε αυτούς τους τύπους υλικών σωληνώσεων και είναι ευαίσθητες σε ρωγμές από τη μετατόπιση του γύρω εδάφους. Εάν εξακολουθείτε να έχετε παλιές γραμμές αποστράγγισης, σκεφτείτε να τις αντικαταστήσετε.

Ναι, η αντικατάσταση της αποχέτευσης με νέο υλικό σωληνώσεων είναι κρίσιμη απόφαση. Ωστόσο, θα απαλλαγείτε από την ανησυχία μιας ημέρας να ξυπνήσετε σε μια σπασμένη γραμμή αποχέτευσης στην αυλή σας.

Χάρη στο σύστημα αντικατάστασης σωλήνων χωρίς τάφρους, θα αντιμετωπίσετε λιγότερες διαταραχές στον τρόπο ζωής και την αυλή σας. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επενδύσετε στην αντικατάσταση της γραμμής αποχέτευσης σήμερα για να αποφύγετε σοβαρά προβλήματα υπερχείλιση αποχέτευσης στο μέλλον.

2. Απορρίψτε σωστά τα απόβλητα

Για να αποφύγετε τα φράγματα από στερεά αντικείμενα που πηγαίνουν κάτω στην αποχέτευση, ξέρετε τι μπορείτε και δεν μπορείτε να ρίξετε αποχετεύσεις ή να ξεπλύνετε στις τουαλέτες. Θα μπορείτε να αποτρέψετε και τα δύο τοπικά φράγματα στους σωλήνες σας, καθώς και την υπερχείλιση αποχέτευσης για ολόκληρο το σπίτι σας.

Για αποχετεύσεις, μην ρίχνετε ποτέ λίπη στον σωλήνα. Όταν είναι ζεστό, το λίπος ή το λάδι ρέει ομαλά ως υγρό. Καθώς κρυώνει, ωστόσο, στερεοποιείται, σε μάζα που φράζει την αποχέτευση. Εάν αυτό το φράξιμο συμβεί στην κύρια γραμμή αποχέτευσης, θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε υπερχείλιση αποχέτευσης. Επικοινωνήστε με την τοπική αρχή αποβλήτων για τη σωστή διαδικασία για την απόρριψη χρησιμοποιημένων οικιακών λιπών ή λαδιών.

Θυμηθείτε, η τουαλέτα σας δεν είναι κάδος απορριμμάτων. Μην ξεπλύνετε οτιδήποτε άλλο εκτός από τον ιστό τουαλέτας και τα ανθρώπινα απορρίμματα. Οι χάρτινες πετσέτες, τα γυναικεία προϊόντα, οι πάνες και τα μωρομάντηλα μπορούν εύκολα να φράξουν την τουαλέτα ή την αποχέτευση.

Ακόμη και προϊόντα που φέρουν ετικέτα με δυνατότητα έκπλυσης, όπως υγρά υφάσματα τουαλέτας, μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στο αποχετευτικό σας σύστημα. Κρατήστε ένα δοχείο απορριμμάτων στο μπάνιο σας για όλα αυτά τα προϊόντα για να αποφύγετε τα φράγματα και τα χειρότερα επακόλουθα.

3. Διορθώστε τα προβλήματα αποχέτευσης

Την επόμενη φορά που θα αντιμετωπίσετε έντονες βροχές, τα συστήματα που έχετε στη διάθεσή σας για την αποφυγή πλημμυρών στο υπόγειο θα μπορούσαν να κατακλύσουν το σύστημα αποχέτευσης και να προκαλέσουν υπερχείλιση υδάτων.

Η πιθανότητα αντιστροφής ροής στους αγωγούς σας εξηγεί γιατί τα συστήματα ελέγχου πλημμύρας δεν πρέπει να στραγγίζουν προς την υγειονομική γραμμή σας. Εάν έχετε μια τέτοια σύνδεση, το σπίτι σας δεν εξαρτάται από τον κωδικό επιθεώρησης. Εάν έχετε συνδέσει παράνομα γαλλικές αποχετεύσεις ή εξόδους αντλίας κάρτερ, ζητήστε από έναν υδραυλικό μας να διορθώσει το σύστημά σας.

Η διόρθωση προβλημάτων σύνδεσης αποχέτευσης θα βοηθήσει στην αποφυγή πλημμυρών στο υπόγειο από βροχές, καθώς και στη μείωση της πιθανότητας δημιουργίας υπερχείλισης στο σπίτι σας.

Επιπλέον, εάν έχετε σχέδια να πουλήσετε το σπίτι σας στο μέλλον, η επιδιόρθωση αυτών των προβλημάτων τώρα θα απομακρύνει ένα ακόμη πράγμα που θα πρέπει να διορθώσετε για να καταφέρετε να πουλήσετε το σπίτι σας.

4. Αποτροπή προβλημάτων ρίζας δέντρου

Οι ρίζες των δέντρων που αναπτύσσονται μέσω σωλήνων μπορούν να υπονομεύσουν σοβαρά το σύστημα αποχέτευσης. Λόγω της εκτεταμένης φύσης των ριζικών συστημάτων ορισμένων δέντρων, ωστόσο, ενδέχεται να μην μπορείτε να επιλύσετε το πρόβλημα απλώς χωρίς να φυτέψετε δέντρα κοντά στη γραμμή αποχέτευσης. Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να μειώσετε τις πιθανότητες οι ρίζες να σπάσουν τις γραμμές αποχέτευσης.

Εάν έχετε παλαιότερες γραμμές από πηλό ή χυτοσίδηρο, η αντικατάστασή τους με πλαστικό μπορεί να αποτρέψει σοβαρά προβλήματα ρίζας δέντρων. Το λείο πλαστικό των νεότερων σωληνώσεων επιτρέπει στις ρίζες των δέντρων να αναπτύσσονται γύρω από αυτό, παρά μέσω αυτού. Εάν δεν αισθάνεστε έτοιμοι να αντικαταστήσετε τις παλαιότερες γραμμές αποχέτευσης, συμβουλευτείτε την αποφρακτική Αντωνίου για την κοπή ριζών που αναπτύσσονται κοντά στη γραμμή αποχέτευσης.

Μην επιχειρήσετε αυτό το έργο μόνοι σας, γιατί η εύρεση των ριζών και η κοπή τους απαιτεί ειδικό τρόπο ώστε να μην βλάπτει το δέντρο. Είναι δύσκολες εργασίες για όσους δεν είναι ειδικοί.
Επικοινωνήστε με την Αποφρακτική Αντωνίου για λύσεις και υπερχείλιση αποχέτευσης.

5. Σηπτική απόφραξη αποχέτευσης

Ένα άλλο πρόβλημα που μπορεί να έχετε και να δημιουργήσει υπερχείλιση αποχέτευσης είναι ένα φραγμένο σηπτικό σύστημα. Ποτέ μην προσπαθείτε να καθαρίσετε τη σηπτική δεξαμενή σας χωρίς υδραυλικό.

Τα αναερόβια βακτήρια μέσα στη σηπτική δεξαμενή θα πεθάνουν και το σύστημα θα σταματήσει να λειτουργεί εάν εκθέσετε τα περιεχόμενα στον αέρα. Επιπλέον, θα απελευθερώσετε τη μυρωδιά των απορριμμάτων από το εσωτερικό της δεξαμενής. Οι υδραυλικοί μας θα καθορίσουν πρώτα εάν η σηπτική δεξαμενή σας προκάλεσε το πρόβλημα αποστράγγισης και έπειτα θα επιδιορθώσουν το πρόβλημα για να αποκαταστήσουμε τη ροή αποβλήτων.

Αποφράξεις αποχετεύσεων

Τα προβλήματα αποχέτευσης μπορούν να καταστρέψουν την ημέρα σας. Εάν χρειάζεστε επισκευές έκτακτης ανάγκης στη γραμμή αποχέτευσης ή για οποιαδήποτε άλλα υδραυλικά προβλήματα, επικοινωνήστε με την Αποφρακτική Αντωνίου. Έχουμε αδειούχους υδραυλικούς που μπορούν να έρθουν στο σπίτι σας για να αξιολογήσουν το πρόβλημά σας και να επιδιορθώσουν τις γραμμές αποχέτευσης.

Ο καθαρισμός εφεδρικών αποχετεύσεων συχνά χρειάζεται μοναδικό εξοπλισμό που δεν διαθέτουν οι ιδιοκτήτες σπιτιού. Οι υδραυλικοί μας διαθέτουν τον εξοπλισμό και την εμπειρία που χρειάζεται για να λύσουν τα προβλήματα υδραυλικών στο σπίτι σας.

Επειδή γνωρίζουμε ότι τα υδραυλικά προβλήματα εμφανίζονται συχνά στις λιγότερο βολικές ώρες, προσφέρουμε 24ωρη υπηρεσία έκτακτης ανάγκης. Καλέστε μας επτά ημέρες την εβδομάδα, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας, για αποφράξεις στο σπίτι σας ή για να επιδιορθώσετε το πρόβλημα υπερχείλιση αποχέτευσης. Χρησιμοποιήστε τη διαδικτυακή φόρμα επικοινωνίας για να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Δείτε περισσότερες περιοχές αποφράξεων:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button