5-1-κοινές-αιτίες-χαμηλής-πίεσης-νερού

5 + 1 κοινές αιτίες χαμηλής πίεσης νερού

Η μέση οικογένεια χρησιμοποιεί περίπου 300 λίτρα την ημέρα, μια μεγάλη ζήτηση για νερό. Αυτό προέρχεται από το ντους, τη λειτουργία του πλυντηρίου πιάτων, την λειτουργία της τουαλέτας, το μαγείρεμα, το πλύσιμο των χεριών σας. και άλλες δραστηριότητες. Συνήθως, δεν έχουμε την τάση να σκεφτόμαστε από πού προέρχεται το νερό ή πώς φτάνει στις βρύσες μας, αλλά τι προκαλεί τη χαμηλή πίεση νερού σε ολόκληρο το σπίτι;

Αυτό το άρθρο εξηγεί τις 5 + 1 πιο κοινές αιτίες χαμηλής πίεσης νερού στο σπίτι σας και τι να κάνετε για να λύσετε την κατάσταση από την Αποφράξεις Πειραιάς.

1. Η εταιρεία νερού σας μπορεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα

Πριν αρχίσετε να ασχολείστε με τους σωλήνες σας και να γυρίζετε μυστηριώδεις βαλβίδες, γιατί να μην ρωτήσετε τους γείτονές σας; Εάν αναφέρουν παρόμοια προβλήματα, οι πιθανότητες είναι ότι είναι κάτι εκτός ελέγχου σας και η λύση δεν βρίσκεται στο σπίτι σας

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε εδώ είναι να επικοινωνήσετε με την εταιρεία ύδρευσης και να μάθετε εάν γνωρίζει το πρόβλημα, εάν εργάζεται πάνω σε αυτό και πότε είναι πιθανό να διορθωθεί. Εάν δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα ή είναι σε εξέλιξη, τότε ίσως χρειαστεί να καθίσετε καλά για λίγο

Σε περίπτωση που αρνηθούν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή αρνηθούν κατηγορηματικά να το αντιμετωπίσουν, ίσως χρειαστεί να είστε προληπτικοί και να δημιουργήσετε μια αναφορά ή κάτι άλλο πιο δημιουργικό για να τραβήξετε την προσοχή τους και να διορθώσετε τα προβλήματά τους.

2. Η κύρια βαλβίδα παροχής νερού του σπιτιού σας δεν είναι πλήρως ανοιχτή

Εάν, αφού ρωτήσετε τους γείτονές σας, διαπιστώσετε ότι το σπίτι σας είναι το μόνο με χαμηλή πίεση νερού, τώρα είναι η ώρα να ψάξετε για να βρείτε ποιο είναι το πρόβλημα.

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε πού βρίσκεται η βαλβίδα παροχής νερού της κύριας κατοικίας σας και πώς να την απενεργοποιείτε χειροκίνητα. Εάν δεν είναι ανοιχτό μέχρι τέρμα, υπάρχουν μερικά πράγματα που θα πρέπει να κάνετε. Αν δεν είχατε μια πρόσφατη έκτακτη ανάγκη που αφορούσε διαρροή ή έκρηξη σωλήνων νερού, τότε είναι πολύ πιθανό αυτή η βαλβίδα να μην έχει παραβιαστεί.

Μπορεί να βρίσκεται έξω από το σπίτι σας, ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να βρεθεί σε εσωτερικούς χώρους δίπλα στον κύριο σωλήνα παροχής της πόλης που εισέρχεται στο σπίτι σας.

Εάν κάποιο από αυτά δεν ισχύει, τότε η βαλβίδα δεν θα είναι πλήρως ανοιχτή και θα είναι ο λόγος που η πίεση του νερού σας είναι χαμηλή.

3. Η βαλβίδα του μετρητή νερού δεν είναι ανοιχτή μέχρι τέρμα

Η δεύτερη βαλβίδα που ελέγχει το νεό του σπιτιού σας είναι η βαλβίδα του μετρητή νερού. Αυτή η βαλβίδα, στην πραγματικότητα, ανήκει στην εταιρεία ύδρευσης, επομένως οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού και κάτοικοι δεν θα ασχοληθούν ποτέ απευθείας με αυτήν τη βαλβίδα. Τα περισσότερα από αυτά βρίσκονται υπόγεια, γεγονός που καθιστά δύσκολη την πρόσβαση.

Εάν είχατε πρόσφατες κατασκευές στο σπίτι σας, ειδικά όταν αρχίσατε να παρατηρείτε πτώση της πίεσης του νερού, ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσετε με την εταιρεία ύδρευσης. Είναι πολύ πιθανό η βαλβίδα να μην έχει ανοίξει πλήρως μετά την ολοκλήρωση της εργασίας και ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας θα χρειαστεί να την ανοίξει μέχρι τέρμα για εσάς.

4. Υπάρχει βλάβη στον ρυθμιστή πίεσης

Όχι κάθε σπίτι, ούτε όλα τα υδραυλικά, είναι εξοπλισμένα με ρυθμιστή πίεσης. Εάν γνωρίζετε σίγουρα ότι δεν έχετε, τότε αυτή δεν είναι η λύση για εσάς

Εάν διαθέτετε ρυθμιστή πίεσης, υπάρχει μια δοκιμή που θα σας πει εάν ο ρυθμιστής πίεσης αποτυγχάνει, προκειμένου να λάβετε μια ακριβή ένδειξη:

Συνδέστε ένα μανόμετρο νερού στο εξωτερικό στόμιο του σωλήνα, ιδανικά αυτό που είναι πιο κοντά στον ρυθμιστή πίεσης.

Ανοίξτε το νερό και ο μετρητής θα σας δώσει μια άμεση ανάγνωση της πίεσης του νερού.

5.Ρυθμιστής πίεσης νερού

Εάν η ένδειξη είναι χαμηλότερη από αυτή που δείχνει ο ρυθμιστής πίεσης, το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται στον ρυθμιστή. Οι ρυθμιστές έχουν σχεδιαστεί για να προσαρμόζουν την πίεση που προέρχεται από το σωλήνα παροχής νερού σας σε ένα επίπεδο που είναι ασφαλές για τον χειρισμό των σωλήνων σας.

Εάν δεν είστε συνηθισμένοι στο να ασχολείστε με τεχνικές εργασίες ή δεν έχετε εμπειρία, τότε η αντικατάσταση του δικού σας ρυθμιστή πίεσης νερού θα είναι μια δύσκολη εργασία. Καλέστε έναν επαγγελματία για να ολοκληρώσετε τη δουλειά με ασφάλεια και να αποτρέψετε την εμφάνιση ενός πιο δαπανηρού προβλήματος.

+1. Οι σωλήνες μπορεί να είναι φραγμένοι

Τα φράγματα δεν εμφανίζονται μόνο με την πάροδο του χρόνου στα συστήματα αποχέτευσης, αλλά σχηματίζονται και στα βάθη των σωληνώσεων σας και ένα μικρό φράξιμο μπορεί να προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα, όπως η μείωση της πίεσης του νερού σας.

Επειδή ένα φράγμα θα μπορούσε να βρίσκεται οπουδήποτε στους σωλήνες, θα θέλετε να καλέσετε έναν επαγγελματία υδραυλικό για να εντοπίσει και να αφαιρέσει το φράγμα αποτελεσματικά και με οικονομικό τρόπο.

Πρέπει να τονίσουμε ότι δεν πρέπει να ρίχνετε καθαριστικό αποχέτευσης ή άλλες χημικές ουσίες σε αυτούς τους σωλήνες καθώς μπορεί να δηλητηριάσετε το πόσιμο νερό σας και να προκαλέσετε πολύ μεγαλύτερη ζημιά παρά καλό.

Προκειμένου να επισκευαστεί αυτό το σύστημα με ασφάλεια και ασφάλεια, οι ειδικοί μας μπορούν να πραγματοποιήστε έναν έλεγχο με κάμερα για να ανακαλύψετε τη βασική αιτία του προβλήματος και να την αφαιρέσετε με ασφάλεια. Επικοινωνήστε σήμερα με την Αποφράξεις Πειραιάς.

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης για την Αποφράξεις Πειραιάς:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button